«Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» με Johnny Depp, Michelle Pfeiffer και όλη την αφρόκρεμα του Χόλλυγουντ

orient-express-Johnny-depp
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο Ηρακλής Πουαρό του Kenneth Branagh θα προσπαθήσει να διαλευκάνει τον φόνο του Σάμιουελ Ράτσετ στο θρυλικό τρένο.

Κυκλοφόρησε το πρώτo τρέιλερ της νέας κινηματογραφική μεταφοράς του «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» της Agatha Christie. Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Kenneth Branagh, ο οποίος υποδύεται τον δαιμόνιο Βέλγο ντεντέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Αυτή την φορά, ο Πουαρό έχει αναλάβει να λύσει τον μυστηριώδη φόνο του Σάμιουελ Ράτσετ, τον οποίο ενσαρκώνει ο Johnny Depp.

Το καστ των «υπόπτων» στο θρυλικό τρένο αποτελείται από την αφρόκρεμα του Χόλυγουντ: Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Josh Gad, Judi Dench, Penélope Cruz, Leslie Odomo Jr., Tom Bateman, Lucy Boynton, Derek Jacobi και Willem Dafoe έχουν όλοι έναν λόγο να σκοτώσουν τον Ράτσετ, οπότε η δουλειά του Πουαρό θα είναι δύσκολη.

«Αυτό που βρήκα στο βιβλίο ξανά και στο σενάριο είναι πως απελευθέρωσε κάτι πολύ πρωτόγονο, κάτι ιδιαίτερα φρικιαστικό» σχολίασε ο Branagh στο Entertainment Weekly. Συνεχίζοντας, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής τόνισε πως «κάνουμε μια ταινία πιο τρομακτική από όσο φαντάζεται ο κόσμος». Καταλήγοντας, ο Branagh εξήγησε πως «δεν προσπαθούμε να την μεταμορφώσουμε σε κάτι που δεν είναι, αλλά νομίζω έχουμε ξεφύγει από το μυστήριο δωματίου και έχουμε πάει κάπου αλλού, επειδή το βιβλίο είναι επίσης ένα σκοτεινό ψυχολογικό δράμα εκδίκησης» κατέληξε ο Branagh.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.