Robbie Williams και Black Eyed Peas στη συναυλία της Ariana Grande

robbie-williams
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Θα εμφανιστούν μαζί με Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry και Miley Cyrus, για να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε στις 22 Μαΐου.

Ο πρώην τραγουδιστής των Take That, Robbie Williams, καθώς και οι Black Eyed Peas και οι Little Mix έχουν προστεθεί στο lineup της φιλανθρωπικής συναυλίας που έχει προγραμματίσει η Ariana Grande στην πόλη του Μάντσεστερ. Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 4 Ιουνίου, στο γήπεδο κρίκετ του Emirates Old Trafford. Αξίζει να σημειωθεί πως τα εισιτήρια για τη συναυλία εξαντλήθηκαν μέσα σε έξι λεπτά.

Τις προηγούμενες μέρες είχε ανακοινωθεί η συμμετοχή των Justin Bieber, Coldplay, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Take That και Niall Horan στη συναυλία, η οποία έχει στόχο να ενισχύσει τα θύματα και τις οικογένειές τους, καθώς και τον Βρετανικό Ερυθρό Σταυρό. Συνολικά 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 59 άλλοι τραυματίστηκαν από τη επίθεση αυτοκτονίας του αυτοκαλούμενου «Ισλαμικού Κράτους».

Paris Match

Ο Melvin Benn, ένας εκ των διοργανωτών της συναυλίας, δήλωσε στο Variety πως θα διπλασιαστεί το προσωπικό ασφαλείας στην εκδήλωση και άφησε να εννοηθεί πως θα υπάρχουν ορισμένοι «καλεσμένοι έκπληξη».