Η Julia Roberts ετοιμάζεται να λάμψει και στη μικρή οθόνη

Julia-roberts Mario Anzuoni
ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.

Ένα άκρως πετυχημένο πολιτικό θρίλερ σε μορφή podcast, το «Homecoming», θα μεταφερθεί σύντομα στην μικρή οθόνη από το HBO, το οποίο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Julia Roberts για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η τηλεοπτική σειρά από τον δημιουργό του «Mr. Robot», Sam Esmail, θα αποτελεί μια μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορηματικού podcast «Homecoming», το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ταξιδεύουμε στην Ελλάδα και το εξωτερικό, γνωρίζουμε τον κόσμο και τις ομορφιές του! 

Το podcast είναι ένα πολιτικό θρίλερ το οποίο επικεντρώνεται σε μια εργαζόμενη σε μυστικές κυβερνητικές εγκαταστάσεις, τον υπεύθυνό της, καθώς και σε έναν στρατιώτη. Η Roberts βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ρόλο της εργαζόμενης. Το «Homecoming» παρουσιάζεται ως ένα κολλάζ τηλεφωνικών συνομιλιών, συνεδριών με ψυχολόγο, και τυχαίων συζητήσεων μεταξύ των διαφόρων χαρακτήρων.

Στην πρωτότυπη podcast μορφή τού «Homecoming» πρωταγωνιστούν η Catherine Keener, ο Oscar Isaac, ο David Schwimmer, η Amy Sedaris και ο David Cross. Η Keener δίνει της φωνής της στην πρωταγωνίστρια και ο Schwimmer στον φιλόδοξο υπεύθυνό της, ενώ ο Isaacs υποδύεται ένα στρατιώτη που προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στη ζωή του εκτός υπηρεσίας.