Με ποια άλμπουμ υποδεχθήκαμε τον Ιούνιο

witness-katy-perry
ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Πρώτος επίσημος μήνας του καλοκαιριού και η διάθεσή μας είναι όλο και καλύτερη, με τις διακοπές να πλησιάζουν και τη μουσική να γίνεται η απαραίτητη συνοδεία!

«Witness», Katy Perry

Με νέο, κοντοκουρεμένο look, μια από τις πιο πετυχημένες pop stars της εποχής μας επιστρέφει με το πέμπτο της άλμπουμ. Η αισθητική είναι εμφανώς εμπνευσμένη από τα αιωνίως δοξασμένα ‘80’s, ενώ για το περίφημο μάτι που κοσμεί το στόμα της Perry στο εξώφυλλο, η ίδια είπε ότι αντιπροσωπεύει τη συνείδησή της και τον τρόπο που παρατηρεί τον κόσμο.

Κυκλοφορεί: 9 Ιουνίου

«Fake Sugar», Beth Ditto

Η τραγουδίστρια των Gossip μάς προϊδέασε για το πρώτο της solo άλμπουμ μέσα από το single, «Fire». Στο άλμπουμ θα περιλαμβάνονται συνολικά 12 τραγούδια, ανάμεσά τους και το «Go Baby Go», φόρος τιμής στον τραγουδιστή των Suicide, Alan Vega, που έφυγε πέρσι από τη ζωή.

Κυκλοφορεί: 16 Ιουνίου

«Crack Up», Fleet Foxes

Το τρίτο άλμπουμ της μπάντας από το Seattle ηχογραφήθηκε σε πολλές περιοχές των Η.Π.Α., μέχρι που τον περασμένο Μάιο ακούσαμε τελικά το πρώτο single, «Third of May / Ōdaigahara». Ακούγοντας τον νέο τους δίσκο, προσέξτε μια λεπτομέρεια: το πρώτο τραγούδι ξεκινάει από εκεί που είχε τελειώσει το τελευταίο track του προηγούμενου.

Κυκλοφορεί: 16 Ιουνίου

«Melodrama», Lorde

Όπως είπε και η ίδια η Νεοζηλανδή σε μια ανάρτησή της στο Facebook: «Όταν έγραφα το Pure Heroine, ήταν ένας τρόπος να διασφαλίσω ότι αυτά που ζούσαμε στην εφηβική μας δόξα δε θα χαθούν ποτέ, ότι θα είναι πάντα αποτυπωμένα σε έναν δίσκο». Στο Melodrama, η Lorde εξερευνά σκοτεινά και δύσκολα θέματα με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Είναι, όπως το χαρακτήρισαν πολλοί, ένα «άλμπουμ χωρισμού», αν και η ίδια προτιμά να το αποκαλεί ένα άλμπουμ που εξερευνά τα καλά και τα κακά του να είσαι μόνος.

Κυκλοφορεί: 16 Ιουνίου

«How Did We Get So Dark?», Royal Blood

Το δίδυμο που πριν από δύο χρόνια είχε προκαλέσει χαμό στα βρετανικά charts, με ένα από τα πιο επιτυχημένα ντεμπούτα των τελευταίων ετών, επιστρέφει για το sophomore άλμπουμ του που θα κρίνει πολλά. Ήδη μας έχει προϊδεάσει κατάλληλα με το πρώτο single, «Lights Out», ένα αρκετά σκοτεινό και δυνατό κομμάτι που συνοδεύεται από ένα εξίσου δυνατό videoclip. 

ΡΟΖΙΝΑ ΑΡΑΠΗ