Το ζεύγος Clooney απέκτησε δίδυμα

amal-clooney
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

«Η Ella, ο Alexander και η Amal είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πάνε μια χαρά, ο George είναι ναρκωμένος και θα συνέλθει σε λίγες μέρες» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού.

Η Amal Clooney γέννησε δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του συζύγου της, George Clooney. «Αυτό το πρωί η Amal και ο George καλωσόρισαν την Ella και τον Alexander Clooney στις ζωές τους. Η Ella, ο Alexander και η Amal είναι υγιείς, χαρούμενοι και τα πάνε μια χαρά» δήλωσε μέσω email ο Stan Rosenfield, προσθέτοντας με μια δόση χιούμορ ότι «ο George είναι ναρκωμένος και θα συνέλθει σε λίγες μέρες». Ο εκπρόσωπος Τύπου δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη γέννα.

Το ζευγάρι φέρεται να πέρναγε τον τελευταίο καιρό στην Αγγλία, όπου έχουν ένα από τα σπίτια τους. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barrack Obama, σύμφωνα με το People, είχε μάλιστα επισκεφτεί  το ζευγάρι στο σπίτι τους στα προάστια του δυτικού Λονδίνου στις 27 Μαΐου.

Η δικηγόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα και ο ηθοποιός είχαν διατηρήσει χαμηλό προφίλ καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η οποία τελικά δημοσιοποιήθηκε τον Φεβρουάριο από τον στενό φίλο του Clooney, Matt Damon. Έκτοτε το ζευγάρι μοίρασε τον χρόνο μεταξύ Αγγλίας, Ιταλίας και ΗΠΑ, αποφεύγοντας να μιλήσει για την εγκυμοσύνη. Η Amal Clooney συνέχισε να εργάζεται και τον Μάρτιο μίλησε στα Ηνωμένα Έθνη, προτρέποντας τη διεθνή κοινότητα να διερευνήσει εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από το αυτοαποκαλούμενο Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ.

Ο George Clooney από την πλευρά του ακύρωσε ένα προγραμματισμένο ταξίδι στην Αρμενία για φιλανθρωπική εκδήλωση την προηγούμενο σαββατοκύριακο. Όπως είναι αναμενόμενο, η χαρμόσυνη είδηση έγινε ένα από τα καυτά θέματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας γεμίσει με ευχές για την Ella και τον Alexander.