Μια πρώτη ματιά στη νέα «Μαίρη Πόππινς»

mary-poppins-2 Jay Maidment
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η Emily Blunt ενσαρκώνει τη μαγική νταντά, η οποία επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη τον Δεκέμβριο του 2018.

Με τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Μαίρη Πόππινς» να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, το Entertainment Weekly δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της συνέχειας στην κλασική ταινία της Disney. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Rob Marshall, ενώ το σενάριο έγραψε ο David Magee, αντλώντας έμπνευση από τη σειρά βιβλίων με τη μαγική νταντά της P.L. Travers.

TK/Disney/Entertainment Weekly / Jay Maidment

Η Emily Blunt ενσαρκώνει τη Μαίρη Πόππινς, η οποία επιστρέφει είκοσι χρόνια μετά την πρώτη ταινία στο σπίτι των Μπανκς, για να βοηθήσει τους μεγαλωμένους πια Τζέιν (Emily Mortimer) και Μάικλ (Ben Whishaw) να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της ζωής μετά από μια προσωπική απώλεια. Στη νέα ταινία, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2018, εμφανίζονται και οι Colin Firth, Angela Lansubury, Julie Walters, καθώς και ο Dick Van Dyke, ο οποίος είχε εμφανιστεί και στην πρώτη ταινία της Disney από το 1964.

TK/Disney/Entertainment Weekly / Jay Maidment

Ο σκηνοθέτης της ταινίας σχολίασε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του νιώθουν μεγάλη ευθύνη και τρέφουν ιδιαίτερο σεβασμό για την ιστορία μια γυναίκας η οποία φέρνει τη μαγεία σε μια οικογένεια που αναζητά την ελπίδα και τη χαρά.