Nicole Kidman και Ewan McGregor αναπολούν το «Moulin Rouge»

moulin-rouge
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Οι δυο πρωταγωνιστές θυμήθηκαν τις προετοιμασίες σε χορό και τραγούδι και τα μεγάλα πάρτι που έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Μετά από 16 χρόνια, οι πρωταγωνιστές του «Moulin Rouge», Nicole Kidman και Ewan McGregor, συζήτησαν για το πολυβραβευμένο musical του Baz Luhrmann. Οι δυο ηθοποιοί μίλησαν σε εκπομπή του Variety για την προετοιμασία που έκαναν για την ταινία, τις δυο εβδομάδες άσκησης σε χορό και τραγούδι, καθώς και τα μεγάλα πάρτι που έγιναν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Απλά θυμάμαι πως είχες μια εξαιρετική φωνή και πως σκεφτόμουν ότι δεν θα μπορέσω να πιάσω αυτές τις νότες» σχολίασε η Kidman αναφερόμενη στις επιδόσεις του McGregor. «Όχι, αυτό δεν είναι αλήθεια. Όλοι ήμασταν στην ίδια βάρκα», απάντησε ο McGregor, για να επιμείνει στη συνέχεια η Kidman πως ο συμπρωταγωνιστής της ήταν πολύ καλύτερος στο τραγούδι από την ίδια.

Μεταξύ άλλων, οι δυο ηθοποιοί θυμήθηκαν τα πάρτι που διοργάνωναν μαζί με το τεχνικό προσωπικό της παραγωγής. «Είχαμε μεγάλα πάρτι. Θυμάσαι εκείνες τις Παρασκευές, εκείνα τα Σαββατόβραδα;» ρώτησε η Kidman τον McGregor, ο οποίος απάντησε με ειλικρίνεια «όχι όλες, δεν τις θυμάμαι όλες». «Εγώ θυμάμαι το αψέντι και μετά να λιποθυμώ και να αναρωτιέμαι εάν ήταν ασφαλές. Ήμουν τόσο αφελής» συμπλήρωσε η Kidman.

Ο McGregor, από την πλευρά του, εξήγησε πως ήξερε ότι η ταινία θα σημείωνε μεγάλη επιτυχία, προτού καν ολοκληρωθεί η παραγωγή της. «Δεν νομίζω ότι κάνεις μια δουλειά εάν δεν πιστεύεις ότι θα είναι υπέροχη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βρετανός ηθοποιός.