Katy Perry: «Δεν είμαι Βούδας, υπάρχουν πράγματα που με ενοχλούν»

katy-perry-hair
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Η τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την κόντρα της με την Taylor Swift σε μια νέα συνέντευξη, λίγο πριν κυκλοφορήσει ο νέος της δίσκος.

Η πολυσυζητημένη κόντρα της Katy Perry με την Taylor Swift αποτέλεσε το θέμα μιας νέας συνέντευξης που έδωσε η πρώτη στο περιοδικό ΝΜΕ. Η Perry ισχυρίστηκε πως όλα ξεκίνησαν από την πλευρά της Swift και σχολίασε τις φήμες πως το «Swish Swish» αναφέρεται σε αυτήν. Ο επί χρόνια παραγωγός και συνθέτης της Perry, Max Martin, βοήθησε στη συγγραφή του «Bad Blood» της Taylor Swift, το οποίο, σύμφωνα με φήμες, αναφέρεται και αυτό στην Perry.

Η Katy Perry θεωρεί πως η Taylor Swift ευθύνεται για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

«Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτόν, αλλά δεν ήξερε σε ποιον αναφέρεται το «Bad Blood». Δεν θα του πω τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Είμαι δίκαιη, είμαι εξαιρετικά δίκαιη και δεν είμαι ο τύπος που θα πει “δεν μπορείς να κάνεις κάτι επειδή δεν μου αρέσει το τάδε πρόσωπο”. Όπως και εσύ, κάνεις τις δικές επιλογές» δήλωσε η Perry. «Αγαπώ τον Max. Δουλεύω μαζί του όλη μου την καριέρα. Δεν είμαι η μητέρα του και ήταν εξαιρετικός πριν τον συναντήσω. Θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικός» συμπλήρωσε.

Συνεχίζοντας, η Perry αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο έσπασε τη σιωπή της για την κόντρα στην εκπομπή του James Corden. Όπως εξήγησε, ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και κωμικός «κάνει εμένα και ολόκληρο τον κόσμο να νιώσει μεγάλη ασφάλεια. Κανείς δεν με έχει ρωτήσει για τη δική μου εκδοχή της υπόθεσης και υπάρχουν τρεις εκδοχές σε κάθε ιστορία: η πρώτη, η δεύτερη και η αλήθεια» απάντησε η Perry.

Στη συνέχεια, η Perry ρωτήθηκε για το εάν οι «μπηχτές» της για τη Swift αντιτίθενται στο μήνυμά της περί ενότητας. «Δεν είμαι Βούδας – υπάρχουν πράγματα που με ενοχλούν. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το μάγουλο κάθε φορά. Ειδικά όταν κάποιος επιχειρεί να δολοφονήσει την προσωπικότητα του με μικρά κορίτσια [αναφερόμενη στους θαυμαστές των δυο], αντιδρώ. Είναι τόσο μπερδεμένο!» κατέληξε η Perry. Ο νέος δίσκος της με τίτλο «Witness» κυκλοφορεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου.