Οι αδερφοί Gallagher στηρίζουν τα θύματα του Μάντσεστερ

noel-liam-gallagher
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Δώρισαν τα δικαιώματα του «Don’t Look Back In Anger» σε έρανο για τα θύματα της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης.

Το «Don’t Look Back In Anger» των Oasis απέκτησε ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα μετά την πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, με τον Chris Martin των Coldplay και την Ariana Grande να ερμηνεύουν μαζί το τραγούδι στην φιλανθρωπική συναυλία του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Παρά τις έντονες φήμες για ένα reunion των Oasis στη συναυλία, τελικά εμφανίστηκε μόνο ο Liam Gallagher, ο οποίος ερμήνευσε το «Live Forever» με τη βοήθεια των Coldplay, το «Rock N’ Roll Star» και το καινούριο του single, «Wall of Glass». Ο Liam μάλιστα επέκρινε τον αδερφό του επειδή δεν έπαιξε στη συναυλία, αλλά λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο Noel Gallagher είχε δωρίσει «στα κρυφά» τα δικαιώματα του «Don’t Look Back In Anger» στον έρανο για τα θύματα της επίθεσης. Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου του Liam Gallagher στο Pitchfork, και ο ίδιος θα δωρίσει τα δικαιώματα του τραγουδιού.

Reuters / Dave Hogan/One Love Manchester

O Liam Gallagher ερμήνευσε το «Live Forever» μαζί με τον Chris Martin των Coldplay.

Μετά τα σκληρά λόγια του Liam προς τον αδερφό του για την απουσία του, ο εκπρόσωπος των διοργανωτών της φιλανθρωπικής συναυλίας εξέφρασε την απογοήτευση του για την κριτική που ασκήθηκε στον Noel, καθώς δεν υπήρχαν σχέδια για εμφάνιση εκείνου ή των Oasis. Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος τόνισε πως ο Noel στήριξε τη συναυλία και τους είχε ενημερώσει για τη δωρεά των δικαιωμάτων του τραγουδιού. Αντίστοιχα, και ο Chris Martin ευχαρίστησε τον Noel που τους «δάνεισε εκείνα τα υπέροχα τραγούδια» και τη στήριξή του στον σκοπό της συναυλίας.