Radiohead: Διαψεύδουν τις φήμες περί διάλυσης μετά την περιοδεία τους

radiohead
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο Thom Yorke υπογράμμισε πως αν και δεν έχουν σχέδια για το άμεσο μέλλον, το συγκρότημα θα συνεχίσει.

Οι Radiohead μίλησαν για τα μελλοντικά σχέδια τους, ενώ παράλληλα διέψευσαν τις φήμες που ήθελε το συγκρότημα να διαλύεται μετά το τέλος της περιοδείας τους που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας τους για το «A Moon Shaped Pool» είναι το Τελ Αβίβ στις 19 Ιουλίου.

AP Photo / Chris Pizzello

Οι Radiohead δεν έχουν προγραμματίσει τίποτα για μετά την περιοδεία τους, αλλά θα συνεχίσουν κανονικά.

Ο κιθαρίστας των Radiohead Ed O’Brien εξέφρασε στο Rolling Stone την άποψΉ του πως η περιοδεία θα τελειώσει μετά τις συγκεκριμένες συναυλίες, με τον ντράμερ Phil Selway να συμπληρώνει πως δεν έχουν προγραμματίσει τίποτα για μετά. Ο frontman του συγκροτήματος Thom Yorke έσπευσε να τονίσει πως η έλλειψη σχεδίων δεν σημαίνει πως οι Radiohead θα διαλυθούν: «Φαντάζομαι πως θα συνεχίσουμε. Δηλαδή, δεν ξέρω πώς ή πότε, αλλά όχι, δεν θα σταματήσουμε. Τουλάχιστον έτσι ελπίζω».

Η συναυλία των Radihead στο Τελ Αβίβ τον Ιούλιο υπήρξε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα μεταξύ του Roger Waters των Pink Floyd και του Thom Yorke.

Συνεχίζοντας, ο Yorke εξήγησε ότι το διάλειμμα μετά την περιοδεία θα του επιτρέψει να ασχοληθεί με μια σειρά προσωπικών project του. «Βρίσκονται πολύ καιρό στην αναμονή. Δεν είμαι σίγουρος εάν θα μετουσιωθεί τίποτα. Είναι λίγο περίεργο. Δεν έχω σχέδιο για το δεύτερο μισό του έτους επί του παρόντος. Εννοώ δεν ήμουν σε θέση να προγραμματίσω τίποτα για πολύ καιρό και τώρα μπορώ. Προσπαθώ να βγάλω άκρη στο κεφάλι μου με αυτό».