Η Jessica Chastain σε ένα προβληματικό γάμο

i-Jessica-chastain-se-ena-problimatiko-gamo

Πηγή φωτογραφιών:ΙΜDb

ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Η Jessica Chastain, ο James McAvoy, η μεγάλη κυρία του γαλλικού σινεμά Isabelle Huppert και η Viola Davis δίνουν ραντεβού στη Νέα Υόρκη για τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας.

Την ιστορία ενός προβληματικού γάμου, σκοπεύει να αφηγηθεί σε δύο ταινίες ο σκηνοθέτης Ned Benson, υιοθετώντας κάθε φορά την διαφορετική οπτική των δύο συντρόφων.

Η ιδέα του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή καταξιωμένων ηθοποιών, όπως η Jessica Chastain, ο James McAvoy, η γαλλίδα ντίβα Isabelle Huppert και η βραβευμένη με Όσκαρ Viola Davis. Η πρώτη ταινία με τίτλο «The Disappearance of Eleanor Rigby» μόλις ξεκίνησε τα γυρίσματά της στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την Screen Daily το διεθνές καστ συμπληρώνεται με σημαντικά ονόματα όπως οι William Hurt, Ciaran Hinds, Bill Hader και Jess Weixler. Από τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, φαίνεται ότι στο ρόλο του ζευγαριού θα δούμε την Jessica Chastain και τον James McAvoy. Η πρώτη θα ενσαρκώσει μια τυπική νεοϋρκέζα σύζυγο που θα εκπλήξει τον άνδρα της δηλώνοντάς του ότι σκοπεύει να επιστρέψει στο κολέγιο.

Στο ρόλο της ψυχολόγου που επιχειρεί να αποκαταστήσει τις εύθραυστες ισορροπίες των δύο πρωταγωνιστών θα εμφανιστεί η Nina Arianda. Η γνωστή ηθοποιός βλέπει να ανεβαίνουν οι μετοχές της στην κινηματογραφική βιομηχανία, αφού θα πρωταγωνιστήσει και στο βιογραφικό δράμα του Sean Durkin για την αξέχαστη ροκ σταρ Janis Joplin.

Φαίνεται ότι οι σκηνοθέτες αρχίζουν να υιοθετούν εναλλακτικούς τρόπους αφήγησης για τις ιστορίες αγάπης, σε αντίθεση με ό, τι είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και το αντίστοιχο φιλμ του Fernado Meirelles «360», ένα παζλ ιστοριών από διαφορετικές χώρες, με πρωταγωνιστούς τους Jude Law, Anthnony Hopkins Rachel Weisz. O Ned Benson στην δική του ταινία «The Disappearance of Eleanor Rigby» έχει τουλάχιστον τα εχέγγυα ενός πολύ δυνατού καστ, για να κατορθώσει να κάνει τη διαφορά...