Για πρώτη φορά σε βινύλιο το soundtrack του «Matrix»

matrix
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Αινιγματικός ο σεναριογράφος του νέου reboot (ή ριμέικ;) της πετυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Το soundtrack του «Matrix» θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε βινύλιο αυτό το καλοκαίρι. Ο δίσκος, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε κόκκινο και μπλε βινύλιο, περιλαμβάνει τραγούδια από τον Rob Zombie, τον Marilyn Manson, τους Rage Against The Machine και τους Prodigy.

Στην ταινία, ο Morpheus, τον οποίο υποδύεται ο Laurence Fishburne, δίνει στον Neo (Keanu Reeves) να επιλέξει ανάμεσα σε δυο χάπια. Ένα μπλε, το οποίο αντιπροσωπεύει τον κόσμο όπως τον φανταζόμαστε και ένα κόκκινο, το οποίο αντιπροσωπεύει αληθινό κόσμο του «Matrix». Ο Neo τελικά επιλέγει να πάρει το κόκκινο χάπι και ξυπνά από τον «λήθαργό» του για να αντιμετωπίσει τις μηχανές και να σώσει τη ανθρωπότητα. Η έκδοση θα είναι περιορισμένη σε 1.500 αντίτυπα και θα κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου μέσω της Real Gone Music.

Παράλληλα με την επανέκδοση του soundtrack, συνεχίζεται ο σχεδιασμός για ένα reboot της πετυχημένης σειρά επιστημονικής φαντασίας. Ο σεναριογράφος Zak Penn πρόσφατα άφησε να εννοηθεί πως οι νέες ταινίες δε συσχετίζονται άμεσα με την πρώτη τριλογία των αδελφών Wachowski, ενώ αργότερα σχολίασε πως είναι νωρίς για να αποκαλύψει εάν η νέα ταινία θα αποτελεί reboot ή ριμέικ, τονίζοντας πως πρέπει «να σταματήσουμε να απαντάμε σε ανακριβείς ειδήσεις». Ο ίδιος πάντως συμπλήρωσε πως θα ήθελε να δει περισσότερες ιστορίες που να διαδραματίζονται στον κόσμο του «Matrix», γιατί «είναι μια λαμπρή ιδέα που δημιουργεί υπέροχες ιστορίες».