Όταν η Kim Kardashian λανσάρει μάσκαρα με τα αρχικά της

kim-kardashian-2
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Τα μέλη της οικογένειας Kardashian ό,τι αγγίζουν γίνεται χρυσός. Και τώρα, μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Kim Kardashian-West ανακοίνωσε στο Instagram πως πρόκειται να βαφτίσει τη δική της επωνυμία ομορφιάς KKW Beauty. Πρωτότυπο. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αναρωτιέται κανείς ποιες είναι οι γυναίκες που θα σπεύσουν να αγοράσουν προϊόντα ομορφιάς με την υπογραφή της σούπερ εκτεθιμένης περσόνας που έχει χτίσει με τις αδερφές της (και τον αδερφό της), και τη μάνατζερ-μαμά, και τον μπαμπά που έκανε αλλαγή φύλου, ριάλιτι ομορφιάς σε συνέχειες.

Η αδερφή της Κylie Jenner έχει δει ήδη τις πωλήσεις στη δική της εταιρεία μακιγιάζ να φτάνουν στα ύψη. Και τώρα, η μεγάλη της αδερφή, που ξέρει να πουλάει (και να εξαργυρώνει) κάθε στιγμή της ζωής της, χωρίς για την ώρα να αποκαλύπτει πολλά, ετοιμάζεται να διεκδικήσει το μερίδιο που της αντιστοιχεί.

Για να διατηρήσει το σασπένς, και να δει την είδηση να αναπαράγεται παντού, έχει ορίσει ως επίσημη ημέρα λανσαρίσματος του KKW Beauty, την 21η του μηνός και έχει φτιάξει και ειδικό λογαριασμό στο Instagram (@kkwbeauty), στον οποίο, για την ώρα, ακολουθεί μόνο την αδερφή της, μαζί με ιστοσελίδα για τις πρώτες φανατικές ακολούθους.

Κανείς δεν ξέρει αν θα λανσάρει προϊόντα μακιγιάζ ή και κρέμες για το πρόσωπο και το σώμα, όπως επίσης και προϊόντα για τα μαλλιά. Να περιμένουμε δηλαδή ψεύτικες βλεφαρίδες και extensions σε διαφορετικά μεγέθη; 

Σάντυ Τσαντάκη

www.sandytsantaki.com