Ο Kevin Spacey διασκεδάζει τις φήμες για τη σεξουαλικότητά του

kevin-spacey
ΤΕΤΑΡΤΗ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο βετεράνος ηθοποιός κατάφερε και έκλεψε την παράσταση στα φετινά Tony Awards.

Ο ρόλος του Kevin Spacey ως οικοδεσπότη και παρουσιαστή των φετινών Tony Awards άφησε θετικές εντυπώσεις, με τον πολυαγαπημένο ηθοποιό να διασκεδάζει μάλιστα τις φήμες για τη σεξουαλικότητά του, στην εισαγωγική του παράσταση. Η πολιτική δεν θα μπορούσε να λείπει από το ρεπερτόριο του «Frank Underwood» και έτσι ο Spacey μιμήθηκε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Bill Clinton.

Reuters / Carlo Allegri

Παράλληλα χόρεψε, άλλαξε κουστούμια και αστειεύτηκε με τις παραστάσεις του Μπρόντγουεϊ που ήταν υποψήφιες για βραβείο στα Tony. «Δεν πιστεύω πόσο άνθρωποι το κάνουν αυτό οχτώ φορές την εβδομάδα. Αλλά για αυτό μαζευτήκαμε εδώ, για να γιορτάσουμε όλη την απίστευτη δουλειά που κάνετε. Τώρα, αν μπορεί κάποιος ας βρει τον καρδιολόγο μου» σχολίασε ο Spacey.

Επί σκηνής εμφανίστηκαν μαζί του ο γνωστός κωμικός και τηλεπαρουσιαστής Stephen Colbert, καθώς και η Whoopi Goldberg, η οποία είχε εκτελέσει χρέη οικοδέσποινας στα Tonys στο παρελθόν. Αναφερόμενος στις φήμες για τη σεξουαλικότητά της, ο Spacey ρώτησε την Goldberg πόσο καιρό κρατάει το μυστικό της, με την ίδια να απαντάει «εξαρτάται ποιον θα ρωτήσεις». Συνεχίζοντας, ο Spacey ντύθηκε ως Norma Desmond του «Sunset Boulevard» με ένα μαύρο και χρυσό φόρεμα, αυτοσαρκαζόμενος.

Reuters / Carlo Allegri

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η παράσταση «Dear Evan Hansen», που απέσπασε τα περισσότερα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου για καλύτερο νέο musical και καλύτερης ενορχήστρωσης. Το «Hello, Dolly!» πήρε το βραβείο για καλύτερη αναβίωση musical, ενώ το βραβείο για καλύτερο θεατρικό έργο πήγε στο «Oslo».

Η Betty Midler τιμήθηκε με το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας σε musical, ενώ το αντίστοιχο ανδρικό βραβείο πήγε στον Ben Platt. Κατά την βράβευσή της, η Midler μιλούσε για περίπου τέσσερα λεπτά, αναγκάζοντας τους διοργανωτές να αρχίσουν να παίζουν μουσική. Η ίδια πάντως δεν είχε τελειώσει την ομιλία της και εν μέσω χειροκροτημάτων και γέλιου από το κοινό, τους κάλεσε να «σταματήσουν αυτές τις αηδίες».