«Stranger Things»: Σύντομα κυκλοφορούν τα action figures της σειράς

stranger-things
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Εκτός από βινύλιο, η μουσική της σειράς θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και σε κασέτα.

Μια σειρά φιγούρων των ηρώων του «Stranger Things» θα κυκλοφορήσει από την Funko μέσα στο καλοκαίρι, πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν της σειράς επιστημονικής φαντασίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Οκτωβρίου.

Coming Soon: Stranger Things Action Figures! Funko.com/blogs/news

A post shared by Funko (@originalfunko) on

Η ίδια η Funko έκανε τα αποκαλυπτήρια των φιγούρων μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσουν φιγούρες των Eleven, Mike, Lucas, Will, Dustin και αλλά και του Demogorgon, με την κάθε φιγούρα να έρχεται με τα αξεσουάρ της. Η Eleven για παράδειγμα έχει ένα κουτί από τις αγαπημένες της βάφλες, ενώ ο Dustin έρχεται με μια κονσέρβα. Όπως φαίνεται από την φωτογραφία της Funko, οι φιγούρες θα κυκλοφορήσουν ανά τρεις μαζί, αντί μεμονωμένα.

Πιστή στην αισθητική της δεκαετίας του 1980, η μουσική της σειράς θα κυκλοφορήσει σε κασέτα, το κατεξοχήν φορμάτ της εποχής. Η κασέτα θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα Urban Outfitters από τις 14 Ιουλίου. Όπως φαίνεται από την σχετική φωτογραφία, η κασέτα και το κουτί της θα θυμίζει μάλιστα βιντεοκασέτα. Το soundtrack της σειράς, το οποίο έγραψε το συγκρότημα S U R V I V E, είχε κυκλοφορήσει πέρσι σε βινύλιο.