To Symphony of the Seas βάζει πλώρη για τον Απρίλιο του 2018

symphony-of-the-seas
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Παρθενικό ταξίδι ετοιμάζεται για την άνοιξη του επόμενου έτους του Symphony of the Seas, του νέου πλοίου της Royal Caribbean που πρόκειται να «σκίσει» τη Μεσόγειο με κρουαζιέρες που όλοι θα ζηλεύουμε.

Με εκκίνηση τη Βαρκελώνη και δρομολόγιο από Πάλμα ντε Μαγιόρκα (Ισπανία), Προβηγκία (Γαλλία), Φλωρεντία-Πίζα (Ιταλία), Ρώμη και Νάπολι, το νέο πλοίο της Rοyal Caribbean, ετοιμάζει όμορφες κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, μετά τον Απρίλιο του 2018 όπου δρομολογείται και το παρθενικό του ταξίδι. Οι εργασίες πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στο εσωτερικό του, αφού το εξωτερικό του κομμάτι είναι έτοιμο και τα πρώτα του δρομολόγια ακούγονται άκρως δελεαστικά.

Μετά την Ισπανία και την Ιταλία, το νέο κρουαζιερόπλοιο θα βάλει πλώρη για Αμερική, φτάνοντας ως το Μαϊάμι και την Καραϊβική, κάτι που, όμως, θα πραγματοποιηθεί από το φθινόπωρο του επόμενου έτους.

Το σημαντικότερο, όμως, όλων είναι ότι το Symphony of the Seas, με 28 καμπίνες περισσότερες από το πιο πρόσφατο πλοίο της Royal Caribbean, το Ηarmony of the Seas, πρόκειται να διεκδικήσει τον τίτλο του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου του κόσμου, το οποίο θα έχει τις περισσότερες δραστηριότητες που έχει συναντήσει κανείς ποτέ σε κρουαζιερόπλοιο και φυσικά πλούσιες ανέσεις, όπως βιονικό bar, aqua theater, τη μεγαλύτερη νεροτσουλήθρα σε πλοίο και πολλά άλλα.