Αποσύρονται οι Rolling Stones;

aposurontai-oi-rolling-stones

ΣΑΒΒΑΤΟ, 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012

Ανοιχτό παραμένει το ερώτημα αν οι Rolling Stones είναι αποφασισμένοι να «κρεμάσουν τα παπούτσια» τους. Φήμες θέλουν να λένε το τελευταίο αντίο ως headliners στο επόμενο Glastonbury Festival, αν και οι ίδιοι διέψευσαν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Η εμφάνιση αυτή -σύμφωνα με φήμες- θα ήταν και η τελευταία των Stones, καθώς -σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sunday Mirror- οι γερόλυκοι της ροκ θα ανακοίνωναν την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, στη μία και μοναδική εμφάνιση τους στο επερχόμενο φεστιβάλ.

Οι εκπρόσωποι του συγκροτήματος όμως, διαψεύδουν αυτά τα δημοσιεύματα, αν και σύμφωνα με τις πηγές της Mirror, τα μέλη του γκρουπ θεωρούν ότι το 2013 είναι η σωστή στιγμή για να σταματήσουν τις ζωντανές τους εμφανίσεις και ο καλύτερος τρόπος θα ήταν στο Glastonbury -το μεγαλύτερο ίσως φεστιβάλ παγκοσμίως- και διακαής πόθος των θαμώνων του, αφού οι Stones δεν το έχουν τιμήσει ποτέ με την παρουσία τους.

Η εμφάνιση αυτή λέγεται ότι θα ήταν η τελευταία από μια σειρά εμφανίσεων στις Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η επόμενη χρονιά είναι σημαδιακή για την μπάντα, μιας και η παρέα του Mick Jagger θα γιορτάσει τα 50 της χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει -σύμφωνα με τους διοργανωτές- καμία επιβεβαίωση ή ακύρωση σχετικά με τους Rolling Stones, αφού δεν έχουν γίνει ακόμα οι σχετικές συζητήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι η τελευταία περιοδεία των Rolling Stones που έγινε το 2005 με τίτλο «A Bigger Bang» ήταν η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών μέχρι που την ξεπέρασαν πέρυσι οι U2.