Kanye West και Kim Kardashian προσέλαβαν παρένθετη μητέρα

kim-kardashian-kanye-west Lucas Jackson
ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Για λόγους υγείας, το ζευγάρι αποφάσισε να προσλάβει την παρένθετη μητέρα για το τρίτο τους παιδί.

Ο Kanye West και η Kim Kardashian φέρονται να έχουν προσλάβει παρένθετη μητέρα για να γεννήσει το τρίτο τους παιδί. Η απόφαση, όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί, έχει να κάνει με θέματα υγείας. Το 2013 απέκτησαν την κόρη τους North «Nori» West και το 2015 τον γιο τους, Saint West. Στην περίπτωση του δεύτερου παιδιού, ο πλακούντας της Kardashian είχε κολλήσει στην μήτρα της, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί στον τοκετό.

Το ζευγάρι πρόσφατα είχε συζητήσει τις προσπάθειές τους για ένα τρίτο παιδί, ενώ η Kardashian αποκάλυψε πως οι γιατροί την προειδοποιήσαν σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους εφόσον κυοφορήσει ξανά. Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στο περιοδικό People πως έχει ήδη προσληφθεί παρένθετη μητέρα ενώ το TMZ πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει την αμοιβή της.  

Αρχικά, η παρένθετη μητέρα θα λάβει 45.000 δολάρια, συν 5.000 δολάρια για κάθε παιδί (σε περίπτωση που γεννηθούν δίδυμα ή τρίδυμα) και επιπλέον 4.000 δολάρια σε περίπτωση που «χάσει τα αναπαραγωγικά της όργανα». Τόσο η αδερφή της Kim, Khloe Kardashian, όσο και η φίλη της, Chrissy Teigen, έχουν προσφερθεί για τον ρόλο της παρένθετης μητέρας, αλλά, όπως φαίνεται, το ζευγάρι αποφάσισε να προτιμήσει μια επαγγελματία.