Συγγνώμη από τον Johnny Depp για το «δολοφονικό» του χιούμορ

tzoni-ntep
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Τα σχόλια του ηθοποιού από τη σκηνή του Glastonbury ενόχλησαν τον Λευκό Οίκο που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του.

Ο Johnny Depp απολογήθηκε δημόσια για τα σχόλια που έκανε από τη σκηνή του Glastonbury την περασμένη εβδομάδα. Ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε επί σκηνής πριν την προβολή της ταινίας «The Libertine» του 2004, στην οποία και πρωταγωνίστησε, και αστειεύτηκε, ρωτώντας το κοινό πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε πρόεδρο.

Reuters

«Νομίζω χρειάζεται βοήθεια και υπάρχουν πολλά υπέροχα σκοτεινά μέρη που θα μπορούσε να πάει», σχολίασε για τον Donald Trump o Αμερικανός ηθοποιός. «Δεν υπονοώ τίποτα, αλλά – επί τη ευκαιρία αυτό θα βγει στον Τύπο και θα είναι απαίσιο – αλλά μου αρέσει που όλοι συμμετέχετε» συνέχισε ο ηθοποιός, για να ρωτήσει στη συνέχεια «πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας ηθοποιός δολοφόνησε έναν πρόεδρο;», παραπέμποντας στην περίπτωση του John Wilkes Booth, τον δολοφόνο του Abraham Lincoln.

«Ζητώ συγνώμη για το κακόγουστο αστείο για τον πρόεδρο Trump που επιχείρησα το περασμένο βράδυ» δήλωσε ο ηθοποιός, για να συμπληρώσει πως «δεν βγήκε όπως υπολόγιζα και δεν είχα κακό σκοπό. Προσπαθούσα μονάχα να διασκεδάσω, όχι να βλάψω κανέναν».

Τα σχόλια του Depp, όπως είναι φυσικό, προκάλεσαν αντιδράσεις από τους υποστηρικτές του προέδρου, ενώ ο Λευκός Οίκος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του. «Ο πρόεδρος Trump έχει καταγγείλει την βία σε όλες τις μορφές και είναι λυπηρό που άνθρωποι σαν τον Johnny Depp δεν ακολουθούν το παράδειγμά του. Ελπίζω πως ορισμένοι συνάδελφοι του κ. Depp θα καταγγείλουν αυτού του είδους την ρητορική, με την ίδια ένταση που θα έκαναν εάν τα σχόλια του απευθύνονταν σε έναν εκλεγμένο αξιωματούχο των Δημοκρατικών» σημείωσε στη μήνυμά του εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.