David και Victoria Beckham απολαμβάνουν τον Ed Sheeran

ed-sheeran Dylan Martinez
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το διάσημο ζευγάρι παρακολούθησε τον Βρετανό τραγουδιστή να μαγεύει το φεστιβάλ του Glastonbury.

Η μουσική του Ed Sheeran φαίνεται πως ενθουσίασε το ζεύγος David και Victoria Beckham, το οποίο χόρευε κατά τη διάρκεια του σετ την Κυριακή το βράδυ στο φεστιβάλ του Glastonbury.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η πρώην Spice Girl εθεάθησαν στο πλάι της σκηνής, κατά τη διάρκεια του σετ του Sheeran. Όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο, η Victoria χορεύει, ενώ ο David είναι λίγο πιο μαζεμένος και κουνάει το κεφάλι ρυθμικά με την μουσική. Ο David Beckham παρακολούθησε τα σετ του Liam Gallagher και των Foo Fighters νωρίτερα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

O David Beckham παρακολούθησε τον Liam Gallagher και τους Foo Fighters στο φεστιβάλ.

Πριν ξεκινήσει το σετ του, ο Sheeran εξομολογήθηκε στο BBC πως νιώθει «εκτός τόπου» στο φεστιβάλ, το οποίο είναι πιο γνωστό για τα ροκ συγκροτήματα που παίζουν. Αυτό βέβαια καθιστά τη συναυλία του στο Glastonbury πιο «συναρπαστική» από την επερχόμενη στο Wembley, αφού πρέπει να κερδίσει ένα κοινό το οποίο μπορεί να μην ενδιαφέρεται ή να μην έχει ακούσει τραγούδια του. «Με ενθουσιάζει το να γνωρίζω πως υπάρχει κόσμος στο κοινό στον οποίο να μην αρέσει η μουσική μου καθόλου και απλά να είναι εκεί για να δει» δήλωσε χαρακτηριστικά.