Αποκαλύφθηκε η πλοκή της συνέχειας των «Φανταστικών ζώων»

fantastic-beasts
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο Νιούτ Σκαμάντερ και ο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ θα επιστρέψουν για νέες περιπέτειες το φθινόπωρο του 2018.

Η δεύτερη ταινία των «Φανταστικών ζώων και που βρίσκονται», της πρίκουελ σειράς βασισμένης στο κόσμο του Χάρι Πότερ, αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα της τον Νοέμβριο του 2018, με τον Eddie Redmayne και τον Johnny Depp να επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Νιουτ Σκαμάντερ και Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ αντίστοιχα. Συνολικά η JK Rowling έχει σχεδιάσει πέντε ταινίες στην σειρά των «Φανταστικών ζώων».

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η νέα ταινία διαδραματίζεται το 1927, λίγους μήνες μετά το τέλος της πρώτης ταινίας, όπου ο Σκαμάντερ αποκαλύπτει και συλλαμβάνει τον Γκρίντελβαλντ. Ο σκοτεινός μάγος όμως καταφέρνει να αποδράσει και στην πορεία βρίσκει αρκετούς ακολούθους για να στηρίξουν τα σχέδιά του. Ο Άλμπους Ντάμπλντορ και ο πρώην μαθητής του, ο Σκαμάντερ, πρέπει λοιπόν να ξαναπιάσουν τον Γκρίντελβαλντ.

Μαζί με τους Redmayne και Depp επιστρέφει και ο Jude Law (στον ρόλο του νεαρού Ντάμπλντορ), ενώ η Zoe Kravitz θα ενσαρκώσει ξανά την Λίτα Λεστρέιντζ και ο Callum Turner θα υποδυθεί τον αδερφό του Νιουτ Σκαμάντερ, Θησέα. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι William Nadylam, Olafur Darri Olafsson, Kevin Guthrie, Ingvar Sigurdsson και Claudia Kim.