Η Scarlett Johansson μιλά για το συγκινητικό reunion των Avengers

hulk-black-widow-avengers
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως τα γυρίσματα της νέας ταινίας την άφησαν «συντετριμμένη».

Η τρίτη ταινία των Avengers της Marvel αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος και αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται γυρίσματα στο Εδιμβούργο. Όλοι οι κεντρικοί ήρωες – ο Captain America, o Iron Man, ο Thor, ο Hulk, η Black Widow και ο Hawkeye – θα επιστρέψουν για άλλη μια επική περιπέτεια, στην γνωστή συνταγή της Marvel, αλλά, σύμφωνα με την Scarlett Johansson, η ταινία θα περιλαμβάνει και συγκινητικές σκηνές.

Οι Avengers θα επιστρέψουν την άνοιξη του 2018.

Σε δηλώσεις της στο The Actor’s Studio μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της για την ταινία, η Johansson (η οποία υποδύεται την Black Widow) σχολίασε: «Ο χαρακτήρας μου έχει αυτή τη συνεχή σχέση με τον χαρακτήρα του Mark Ruffalo [τον Bruce Banner/Hulk]. Ήμουν τόσο συντετριμμένη εκείνη την ημέρα. Δεν ξέρω γιατί». Συνεχίζοντας, η ηθοποιός εξήγησε πως «ήταν κάτι σχετικό με τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Mark που μου θύμισε τόσο πολύ αυτά που συνέβαιναν στη ζωή μου τότε».

O Dr. Strange θα εμφανιστεί στην νέα ταινία του Thor, το « Ragnarok».

Το πώς επιστρέφει ο Hulk στη Γη ενδεχομένως να είναι ένα μυστήριο που θα λυθεί τον Νοέμβριο από τον «Thor: Ragnarok» που έρχεται αντιμέτωπος με τον θεό των κεραυνών σε μια γαλαξιακή αρένα. Η τρίτη ταινία των Avengers, το «Infinity War», θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018, ενώ η Marvel έχει προγραμματίσει και μια τέταρτη ταινία για το 2019. Στο μεσοδιάστημα θα κυκλοφορήσουν ταινίες με τον Black Panther, τον Ant-Man και την Wasp, καθώς και την Captain Marvel.

Η συνέχεια του Ant-Man, αυτή την φορά με την Wasp στο πλευρό του, θα κάνει την πρεμιέρα της το καλοκαίρι του 2018.

Αναφορικά με τα τηλεοπτικά σχέδια της Marvel, ο πέμπτος κύκλος της σειράς «Agents of S.H.I.E.L.D.» θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018, ενώ οι «Inhumans» θα συστηθούν στο ευρύ κοινό φέτος τον Σεπτέμβριο. Η Netflix από την πλευρά της ετοιμάζει νέους κύκλους για τον Daredevil, την Jessica Jones και τον Luke Cage, τους οποίους όμως θα προβάλει μετά τη σειρά των «Defenders», ενώ φέτος θα προβληθεί μια σειρά με τον Punisher.