Γιατί βγήκε από τα ρούχα της η Celine Dion;

celine-dion-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Δεν μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές εμφανίσεις και είναι κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε να δούμε… Πώς αποφάσισε η Celine Dion να φωτογραφηθεί γυμνή για την αμερικάνικη έκδοση της Vogue; της Σάντυς Τσαντάκη

Στην φωτογραφία είναι μάλλον μελαγχολική, σίγουρα έντονα βαμμένη. Έχει αφήσει τις μπότες στο πλάι και κάθεται με σταυρωμένα πόδια για να κοιτάξει επίμονα τον φακό. Κι όμως το αποτέλεσμα δεν είναι προκλητικό, ούτε χυδαίο.

Και ναι, πρόκειται για μια τραγουδίστρια με απίστευτη φωνή, που δεν χάνει ευκαιρία να λέει πόσο πολύ απολαμβάνει να φοράει δημιουργίες υψηλής ραπτικής, και τώρα αποκαλύπτει μέσω του Instagram, ότι αποφάσισε να μην φοράει απολύτως τίποτα στην Βίβλο της Μόδας.

Και όλο αυτό, γίνεται μάλλον για να προμοτάρει το περιοδικό, την απόφαση της ερμηνεύτριας να δοκιμάσει διαφορετικούς ρόλους, με αποκλειστικές δημιουργίες υψηλής ραπτικής στην Εβδομάδα Κουτύρ στο Παρίσι και hashtag #CelineTakesCouture.

Η γυμνή φωτογραφία είναι μάλλον το …τρέιλερ για να δούμε την μεταμόρφωση της Celine Dion σε σύγχρονη πριγκίπισσα παραμυθιού λίγο προτού ανέβει στη σκηνή. Να μιμηθεί τη Lady Gaga; Τη Madonna; Τα μοντέλα που δεν χάνουν ευκαιρία να βγουν από τα ρούχα τους; Δεν έχει σημασία. Έχουμε πολλά να δούμε (και να μάθουμε) ακόμη. 


Σάντυ Τσαντάκη
www.sandytsantaki.com