Νέο βιντεοκλίπ της Katy Perry για το «Swish Swish»

katy-perry
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Παράλληλα, δηλώνει έτοιμη να θάψει το «τσεκούρι του πολέμου» με την Taylor Swift.

Ένα νέο βιντεοκλίπ για το «Swish Swish» κυκλοφόρησε η Katy Perry, με έκτακτη συμμετοχή της Βραζιλιάνας τραγουδίστριας Gretchen, η οποία μεσουράνησε τη δεκαετία του 1980. Σκηνοθέτες του νέου βιντεοκλίπ της Perry είναι οι Dario Vetere και David Campbell, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στο Σαλβαδόρ της Βραζιλίας, σε συνεργασία με το ομάδα χορού Fit Dance.

 Το τραγούδι θεωρείται πως έριξε λάδι στη φωτιά που ξέσπασε στη σχέση της Perry με την Taylor Swift, με αφορμή τους back-up χορευτές της πρώτης. Έκτοτε, οι δυο σταρ έχουν κρατήσει αποστάσεις η μια από την άλλη, αν και η Perry πρόσφατα ομολόγησε πως είναι «100% έτοιμη» να αφήσει πίσω της τις διαφωνίες με τη Swift. «Είμαι έτοιμη να το αφήσω, απολύτως 100%. Τη συγχωρώ και λυπάμαι για ό,τι έκανα και ελπίζω το ίδιο εκείνη, νομίζω πραγματικά πως έχει έρθει ο καιρός» σχολίασε σε κουβέντα της με την Arianna Huffington.

Η Perry πρόσφατα δήλωσε έτοιμη να λύσει τις διαφορές της με την Taylor Swift.

Συνεχίζοντας, η Perry εξήγησε πως υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα στον κόσμο, εκθειάζοντας παράλληλα τις καλλιτεχνικές αρετές τις Swift. «Νομίζω ότι εάν αυτή και εγώ μπορούμε να αντιπροσωπεύσουμε τις δυνατές γυναίκες που έρχονται μαζί παρά τις διαφορές του, τότε νομίζω πως όλος ο κόσμος θα σκεφτεί “ναι, μπορούμε να το κάνουμε”».