Liam Gallagher: «Δεν έχω καμιά απολύτως διάθεση να δω τους βαρετούς U2»

noel-liam-gallagher
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο Liam Gallagher δεν κρύβει τον «έρωτά» του για τους U2

Η σχέση των αδελφών Gallagher έχει περάσει από σαράντα κύματα, αλλά παρά τις κατά καιρούς μεγάλες διαφωνίες τους, πάντοτε φαίνεται πως υπάρχει η περίπτωση να τα βρουν μεταξύ τους και να ξανασμίξουν μουσικά. Αυτό βέβαια θα απαιτήσει πολλή δουλειά για να παραμερίσουν τις διαφορές τους τα δυο αδέλφια, με τα πιο πρόσφατα σχόλια του Liam Gallagher να βάζουν λάδι στη φωτιά.

Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis ρωτήθηκε από έναν θαυμαστή του για το εάν θα πήγαινε να δει τους U2 το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, όπου σημειωτέων το support σχήμα θα είναι ο έτερος Gallagher, Noel. Ο Liam δεν κρύφτηκε και ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να παρακολουθήσει τους «βαρετούς» U2. Στο παρελθόν ο Liam είχε κατακρίνει δημόσια τον αδερφό του για την επιλογή του να παίξει με τον Bono και την παρέα του.

Πάντως, τα δυο αδέλφια θα αναμετρηθούν στα charts, με τον Liam να κυκλοφορεί τον πρώτο του σόλο δίσκο με τίτλο «As You Were» τον Οκτώβριο, ενώ ο Noel έχει προγραμματίσει την κυκλοφορία του νέου του δίσκου με του High Flying Birds ένα μήνα αργότερα, τον Νοέμβριο.

Για την πιθανότητα μιας επανένωσης των Gallagher μίλησε ο Barry Gibb των Bee Gees, ο οποίος εμφανίστηκε στην σκηνή του Glastonbury το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο μιας επανένωσης των Oasis, απάντησε πως δεν το θεωρεί εφικτό, τονίζοντας πως «ξέρω από αδέλφια, κανένας δεν μπορεί να φέρει ανθρώπους ξανά μαζί, σίγουρα όχι εγώ».

Στη συνέχεια ο Gibb ρωτήθηκε για το εάν θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Liam, με τον πρώην αστέρα των Bee Gees να απαντάει θετικά, τονίζοντας όμως πως «πρέπει να σε ρωτήσουν. Δεν μπορείς να απλά να πεις  ότι θα γράψεις ένα τραγούδι για τον τάδε. Συνήθως πρέπει να σε ρωτήσουν, αλλά αναγνωρίζω τις μεγάλες ευκαιρίες όταν εμφανίζονται και εφόσον παρουσιαστεί, θα το κάνω». Αναφορικά με την πιθανότητα συνεργασίας με τον Noel, με τον οποίο μένει σε κοντινή απόσταση, ο Gibb σχολίασε πως θα το λάτρευε «γιατί τον αγαπώ και τους αγαπώ μαζί».