Σε πλειστηριασμό το γράμμα χωρισμού που έστειλε ο Tupac στην Madonna

tupac-madonna
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Η βασίλισσα της pop και ο χαρισματικός ράπερ είχαν σχέση στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Σε ένα χειρόγραφο γράμμα που έστειλε ο Tupac αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο σταμάτησε να βλέπει τη Madonna. Το γράμμα, το οποίο γράφτηκε όσο ο χαρισματικός ράπερ βρισκόταν στην φυλακή, θα βγει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιουλίου, με την τιμή εκκίνησης να έχει οριστεί στα 100.000 δολάρια. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες γράμμα εδώ.

Όπως σημειώνει ο Tupac στο γράμμα του στην Madonna, «το να σε δουν με έναν μαύρο άνδρα δεν θα θέσει σε κίνδυνο την καριέρα σου κατά οποιονδήποτε τρόπο, αν μη τι άλλο θα σε κάνει να φανείς πιο ανοιχτή και συναρπαστική». «Αλλά για εμένα τουλάχιστον κατά την προηγούμενη αντίληψή μου, ένιωθα ότι λόγω του “image” μου θα απογοήτευα του μισούς από αυτούς που με έκαναν αυτό που νόμιζα πως ήμουν» κατέληξε ο Tupac.

Η σχέση μεταξύ της βασίλισσας της pop και του πρωτοποριακού ράπερ στα μέσα της δεκαετίας του 1990 είχε παραμείνει κρυφή. Ωστόσο, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για τον δεσμό των δυο καλλιτεχνών μετά τη δημοσίευση της μη εξουσιοδοτημένης βιογραφίας «Madonna: Like An Icon» από την Lucy O’Brien το 2007. Τελικά η Madonna επιβεβαίωσε τη σχέση κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής συνέντευξης στον Howard Stern το 2015.

Παράλληλα, η ζωή του ράπερ θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από τον σκηνοθέτη του «12 χρόνια σκλάβος», Steve McQueen, σε συνεργασία με την Amarau Entertainment (την οποία ίδρυσε η μητέρα του Tupac, Afeni Shakur, για τη διαχείριση των μεταθανάτιων κυκλοφοριών του γιου της). Ο McQueen δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και ενθουσιασμένος που θα εξερευνήσει την ζωή του θρυλικού καλλιτέχνη, εκφράζοντας, παράλληλα, τη χαρά του που θα αφηγηθεί την πραγματική ιστορία του.