Ένα δείπνο με τον Hervé Villechaize

herve-villechaize
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Peter Dinklage, Andy Garcia και Jamie Dornan θα αφηγηθούν την τραγική ιστορία του Γάλλου ηθοποιού και ζωγράφου.

Μια από τις πιο περίεργες και ενδιαφέρουσες ταινίες που βρίσκονται στο στάδιο του σχεδιασμού αυτόν τον καιρό είναι το «My Dinner With Hervé» του Sacha Gervasi, το οποίο εξιστορεί τη συνάντηση ενός δημοσιογράφου με τον Γάλλο ηθοποιό και ζωγράφο Hervé Villechaize, τον αστέρα της τηλεοπτικής σειράς «Το Νησί της Φαντασίας» και του «Τζέημς Μποντ, πράκτωρ 007: Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι».

Peter Dinklage, Andy Garcia και Jamie Dornan θα ενσαρκώσουν τους κεντρικούς χαρακτήρες του «My Dinner With Hervé».

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένεται να αναλάβει ο Peter Dinklage του «Game Of Thrones», ενώ ο Andy Garcia θα ενσαρκώσει τον Ricardo Montalbán, συμπρωταγωνιστή του Villechaize στο «Νησί της Φαντασίας». Στον ρόλο του δημοσιογράφου Danny Tate θα εμφανιστεί ο Jamie Dornan. Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τον Sean Macaulay και αφηγείται τη συνάντηση του ανερχόμενου δημοσιογράφου και του αστέρα του Χόλυγουντ, η οποία έμελλε να παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία των δυο.

Ο Ricardo Montalbán και ο Hervé Villechaize πρωταγωνίστησαν στο «Νησί της Φαντασίας» από το 1977 έως το 1984.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης γνώριζε τον Villechaize και του είχε πάρει μάλιστα την τελευταία συνέντευξη, προτού αυτοκτονήσει το 1993 στην ηλικία των 50 ετών. O Villechaize έπασχε από νανισμό και αντιμετώπιζε κατάθλιψη για πολλά χρόνια, ενώ είχε επιχειρήσει να βάλει τέρμα στη ζωή του αρκετές φορές στο παρελθόν, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη στον Haywood Nelson το 1983. Η ταινία θα είναι παραγωγή του ΗΒΟ.