Η Lindsay Lohan στηρίζει Donald Trump

lindsay-lohan Suzanne Plunkett
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Κάλεσε τους θαυμαστές της να μην ασκούν bullying στον Αμερικανό πρόεδρο και να αρχίσουν να τον εμπιστεύονται.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί αστέρες από τον χώρο του θεάματος εκφράζουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές που ακολουθεί ο Donald Trump, ο Αμερικανός πρόεδρος και πρώην τηλεπαρουσιαστής έχει την μερίδα οπαδών του στο Χόλυγουντ, ανάμεσα στους οποίος συγκαταλέγεται η Lindsay Lohan.

Σε ανάρτησή της στο Twitter την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, η Lohan κάλεσε τον κόσμο να σταματήσει να κάνει bullying στον πρόεδρο Trump και να αρχίσει να τον εμπιστεύεται. Συνεχίζοντας, η ηθοποιός υπερασπίστηκε τα μέλη της οικογένειας Trump, χαρακτηρίζοντας τα ως «ευγενικά άτομα», συμπληρώνοντας πως «ως Αμερικανίδα», δεν υπάρχει λόγος να «μιλήσει άσχημα για τον οποιονδήποτε».

Το Rolling Stone από την πλευρά του βρήκε μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Trump στην εκπομπή του Howard Stern, όπου εξέφρασε τη «συμπάθεια» και τον «θαυμασμό» του για την ηθοποιό. Στη συνέντευξη, ο τότε τηλεπαρουσιαστής ισχυρίστηκε πως η Lohan πρέπει να είναι «απίστευτη στο κρεβάτι» γιατί «μάλλον έχει σοβαρά προβλήματα», ενώ, συνεχίζοντας, σχολίασε πως «πρέπει να σου αρέσουν οι φακίδες», αναφερόμενος στο στήθος της Lohan το οποίο «εκμυστηρεύτηκε» πως είχε δει από κοντά. Δεδομένου του νεποτισμού του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος έχει διορίσει αρκετούς φίλους και συγγενείς σε καίριες πολιτικές θέσεις, υπάρχει το ενδεχόμενο η Lohan να αποσκοπεί σε κάποια θέση ως μια εναλλακτική στην καριέρα της στην υποκριτική.