O νέος δίσκος των Foo Fighters περιλαμβάνει συνεργασίες «έκπληξη»

foo-fighters-2
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Πριν την κυκλοφορία του «Concrete & Gold» τον Σεπτέμβριο, θα επισκεφτούν την Ελλάδα για μια ανεπανάληπτη συναυλία.

Οι Foo Fighters αποκάλυψαν πως για τις ανάγκες τους επερχόμενου δίσκου τους με τίτλο «Concrete & Gold» συνεργάστηκαν με τον Shawn Stockman των Boyz II Men, ένα από τα μεγαλύτερα pop συγκροτήματα όλων εποχών. Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BBC 6 Music, όταν ο Dave Grohl ρωτήθηκε για την πιο περίεργη στιγμή κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων.

«Ο Shawn Stockman των Boyz II Men περπατούσε μέσα στο πάρκινγκ και τον ρώτησα εάν θέλει να τραγουδήσει στον δίσκο μας» εξήγησε ο αρχηγός των Foo Fighters. Σύμφωνα με τον Grohl, o Stockman τραγούδησε στο τελευταίο και πιο «βαρύ» κομμάτι του δίσκου, το οποίο, κατά τα λεγόμεν;a του, θυμίζει Black Sabbath και Pink Floyd.

AP

Οι Foo Fighters θα παίξουν στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου.

Από την πλευρά του, ο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, τόνισε πως το «Concrete & Gold» είναι ο δίσκος τον οποίο ήθελαν να γράψουν για αρκετό καιρό. «Είναι ο δίσκος για τον οποίο ενθουσιάζομαι να τον ακούει κόσμος περισσότερο από κάθε άλλοn που έχουμε γράψει» εξήγησε ο Hawkins. «Κάθε φορά που ξεκινάμε έναν δίσκο, ο Dave λέει πως πρέπει να γίνουμε παράξενοι. Τότε κάνουμε ένα βήμα προς τα πίσω και όταν είμαστε έτοιμοι λέμε “ας φτιάξουμε έναν καλό rock n’ roll δίσκο”. Αυτός είναι ο περίεργος δίσκος».