Η οικογένεια Manson στον φακό του Quentin Tarantino

quentin-tarantino
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης φαίνεται να έχει προσεγγίσει τους Brad Pitt, Jennifer Lawrence και Margot Robbie για την επόμενη ταινία του.

Οι φόνοι που διέπραξε η «οικογένεια» του Charles Manson το 1969 φημολογείται πως θα αποτελέσουν το θέμα της επόμενης ταινίας του Quentin Tarantino. Το 1969, ο Manson έδωσε εντολή σε τέσσερις ακολούθούς του να επιτεθούν στους κατοίκους ενός σπιτιού στο Λος Άντζελες, καθώς πίστευε πως ανήκε σε έναν παραγωγό δισκογραφικής εταιρείας ο οποίος τον είχε απορρίψει. Στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε δολοφονήθηκε η Sharon Tate (έγκυος και παντρεμένη με τον Roman Polanski) και άλλα τέσσερα άτομα.

AP

Ο Charles Manson καταδικάστηκε για τον ηγετικό του ρόλο στους φόνους που διέπραξαν οι ακόλουθοι του.

Το πώς θα προσεγγίσει το θέμα ο Tarantino αποτελεί ένα μυστήριο, αφού ακόμα και στην περίπτωση των πιο «ιστορικών» ταινιών του (όπως στην περίπτωση της ταινίας «Άδωξοι μπάσταρδη»), έχει μια τάση να δραματοποιεί αληθινά γεγονότα. Παράλληλα, η τραγική φύση του συμβάντος ίσως αποτελέσει πρόβλημα για τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο.

AP

Η ηθοποιός Sharon Tate βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Tarantino αναμένεται να ολοκληρώσει το σενάριο της ταινίας μέσα στο καλοκαίρι και έχει ήδη προσεγγίσει τον Brad Pitt και την Jennifer Lawrence. Μια πηγή που μίλησε στο Deadline ισχυρίζεται πως η Margot Robbie είναι στα υπόψιν για τον ρόλο της Sharon Tate, ενώ υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να συμμετάσχει και ο Samuel L. Jackson. Εφόσον όλα πάνε βάσει σχεδίου, ο σκηνοθέτης ελπίζει να ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο 2018.