Ο «Ιρλανδός» του Scorsese απέκτησε ένα all-star καστ

Joe-pesci-harvey-keitel
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Joe Pesci και Harvey Keitel συμφώνησαν να πρωταγωνιστήσουν στην επόμενη ταινία του Martin Scorsese.

Ο Martin Scorsese προσπαθεί τα τελευταία περίπου δέκα χρόνια να γυρίσει μια ταινία με θέμα τη ζωή ενός διαβόητου εκτελεστή της αμερικάνικης μαφίας. Πλέον όμως οι κόποι του φαίνεται να αποδίδουν, αφού έχει σχεδόν ολοκληρώσει το καστ για την ταινία του.

De Niro και Pacino έπαιξαν μαζί στο «Ου φονεύσεις» του 2008.

Πέραν των Robert De Niro (ο οποίος θα έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο) και Al Pacino (ο οποίος ακόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις), ο Scorsese έχει έρθει σε συμφωνία με τους Joe Pesci, Harvey Keitel και Bobby Cannavale. Η ταινία του Scorsese είναι βασισμένη στο βιβλίο «I Heard You Paint Houses» του Charles Brandt και αφηγείται την ζωή του Frank «The Irishman» Sheeran, ο οποίος φέρεται να είναι υπεύθυνος για την εξαφάνιση του συνδικαλιστή ηγέτη Jimmy Hoffa. Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τον Steven Zaillian και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη.

Αρχικά, η ταινία θα κυκλοφορούσε μέσω της Paramount, η οποία όμως αποφάσισε να απεμπλακεί από το project λόγω του μπάτζετ, οπότε τελικά θα κυκλοφορήσει μέσω Netflix. Παράλληλα με τα θέματα χρηματοδότησης και διανομής, ο Scorsese δυσκολεύτηκε να πείσει τον Pesci να συμμετάσχει στην ταινία, με τον ηθοποιό να έχει αρνηθεί αρκετές φορές τον ρόλο του αρχηγού της μαφίας στην Φιλαδέλφεια, Russell Bufalino. Η επιμονή του Scorsese τελικά απέδωσε και έτσι για πρώτη φορά θα συνεργαστεί ξανά με τα μεγάλα ονόματα σε μια ταινία.