O James Franco έβαλε φρένο σε μια παράσταση για τον ίδιο

James-franco Stefanie Loos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε αντιρρήσεις για τη σατιρική παράσταση «James Franco and Me».

Η προγραμματισμένη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «James Franco and Me» δεν θα γίνει τελικά στο People’s Improv Theater της Νεάς Υόρκης, λόγω παρέμβασης του ίδιου του James Franco. Ο συγγραφέας του έργου, Kevin Broccoli, ο οποίος θα πρωταγωνιστούσε στην παράσταση, αναγκάστηκε να ακυρώσει την πρεμιέρα μετά από εξώδικο που κατέθεσε η νομική πλευρά του ηθοποιού.

Ο Broccoli υποδύεται τον εαυτό του στην παράσταση, η οποία διαδραματίζεται στον χώρο αναμονής ενός νοσοκομείου. Εκεί, ο Broccoli φροντίζει τον ετοιμοθάνατο πατέρα του, όταν εμφανίζεται μια φανταστική εκδοχή του Franco και πιάνουν συζήτηση για τη ζωή και τον θάνατο. Η παράσταση είχε ανέβει για τρεις εβδομάδες στο Rhode Island χωρίς να αντιμετωπίσει νομικής φύσεως προβλήματα. Σε εκείνες τις παραστάσεις, 13 διαφορετικοί ηθοποιοί υποδύθηκαν τον Franco, οι οποίοι δεν είχαν κάνει πρόβες με τον Broccoli πριν τις παραστάσεις.

Μιλώντας στους New York Times, ο Broccoli σχολίασε πως ήταν «λίγο απογοητευμένος» από την εξέλιξη. «Δεν είμαι κάποιος που προσπαθεί απεγνωσμένα να μπει σε νομικούς μπελάδες, αλλά όποιος έρθει και δει την παράσταση θα καταλάβει ότι πρόκειται για σάτιρα». Συνεχίζοντας, ο Broccoli εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Franco και το εύρος της δουλειάς του και εξήγησε πως η παράστασή του «είναι για τη θνησιμότητά και το να κάνεις όσο περισσότερα μπορείς με αυτά που έχεις. Υπέθεσα που εάν κάποιος θα ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο, θα ήταν ο Franco».

Παρά το εξώδικο, ο Broccoli σκοπεύει να δώσει μια παράσταση στο Κράνστον του Rhode Island στις 12 Αυγούστου, με την παράσταση να μετονομάζεται «____ And Me». Ο ίδιος δεν θα υποδυθεί τον ρόλο του, μέχρι η παράσταση να μπορέσει να ανέβει στη Νέα Υόρκη. «Ελπίζω πως θα τα βρούμε. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα» κατέληξε ο Broccoli.