Αφιέρωμα «Game of Thrones» με σχόλια, νέα, κριτικές

got
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Είμαστε έτοιμοι για την κάλυψη της έβδομης σεζόν της σειράς που μόλις ξεκίνησε.

Όσα είδαμε στην πρεμιέρα της έβδομης σεζόν του GOT


Το φετινό καλοκαίρι είναι ξεχωριστό για τους οπαδούς της ποπ κουλτούρας, αφού είναι η πρώτη χρονιά που το «Game of Thrones» ξεκινά τον κύκλο του μέσα στην καρδιά του θέρους. Η έβδομη σεζόν της σειράς ξεκίνησε και μιας και αποτελείται από επτά επεισόδια συγκριτικά με τα δέκα που μας είχε συνηθίσει, το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα γίνουν πυκνές πολύ γρήγορα και δε θα αργήσει η στιγμή που κόσμος θα αναζητά τρόπους να δει το καινούριο επεισόδιο στις διακοπές του.

Παρά τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, εδώ στο clickatlife.gr θα επιχειρήσουμε να έχουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη και μεγαλύτερη κάλυψη της έβδομης σεζόν της σειράς-φαινόμενο, μέσα από νέα, αφιερώματα και φυσικά με recaps κάθε νέου επεισοδίου. Το φινάλε αυτής της σεζόν είναι προγραμματισμένο για τις 27 Αυγούστου, όταν αναμένεται να έχουμε γυρίσει οι περισσότεροι από τις διακοπές μας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ως τότε θα έχουμε γίνει σοφότεροι για αρκετά πράγματα στη σειρά. Ο χειμώνας ήρθε μες στο καλοκαίρι λοιπόν και είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε.

H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορείς να απολαύσεις για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσεις αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική.