Ο σκηνοθέτης του «Game of Thrones» υπερασπίζεται τον Ed Sheeran

game-of-thrones
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

«Έκπληκτος» δηλώνει ο Jeremy Podeswa από τα αρνητικά σχόλια για τον «υπέροχο ερμηνευτή που αξίζει να βρίσκεται εκεί».

Έντονη κριτική ασκήθηκε για την εμφάνιση του Ed Sheeran στην πρεμιέρα του έβδομου κύκλου του «Game of Thrones», σε βαθμό μάλιστα που ο Βρετανός τραγουδιστής έκλεισε τον λογαριασμό του στο Twitter. Παρά τα μη κολακευτικά σχόλια, όμως, ο σκηνοθέτης της σειράς Jeremy Podeswa υπερασπίστηκε τον Ed Sheeran, λέγοντας πως είναι ένας «υπέροχος ερμηνευτής» ο οποίος «άξιζε να βρίσκεται εκεί».

Φορώντας μια μπέρτα και πανοπλία, ο Sheeran υποδύεται έναν στρατιώτη των Lannister τον οποίο συναντά η Arya Stark στο δάσος. Στη συνέχεια, ο Sheeran παίζει ένα «νέο» τραγούδι και πίνει λίγο κρασί με την Stark, σε μια σχετικά ανάλαφρη σκηνή του επεισοδίου. Για πολλούς φανς της σειράς η εμφάνιση του δημοφιλούς τραγουδιστή ήρθε σε αντιδιαστολή με τον φανταστικό κόσμο της σειράς.

Σε συνέντευξή του στην Daily Beast, ο Podeswa δήλωσε «λίγο έκπληκτος» με τις αντιδράσεις, θεωρώντας πως ο Sheeran δεν ήταν εκτός κλίματος και πως ο ρόλος του ταίριαζε στη σειρά. «Εάν δεν ήξερες πως ήταν ένας αστέρας της ποπ ή κάποιου είδους καλλιτέχνη, θα πίστευες ότι είναι ένας της παρέας» εξήγησε ο σκηνοθέτης. Καταλήγοντας, ο σκηνοθέτης υπογράμμισε πως ο Sheeran «ασκεί την υποκριτική για λίγο καιρό και την παίρνει πολύ σοβαρά».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Sheeran δεν είναι ο πρώτος μουσικός που εμφανίζεται στη σειρά βασισμένη. Πριν τον Βρετανό αστέρα έχουν εμφανιστεί μεταξύ άλλων οι Ισλανδοί post-rockers Sigur Rós ως συγκρότημα σε γάμο και ο Wilko Johnson στο ρόλο ενός δήμιου, καθώς και διάφορα μέλη των Mastodon, Coldplay και Snow Patrol.

H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορείς να απολαύσεις για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσεις αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική.