Lana Del Rey: «Στόχος του Lust For Life ήταν να πάω μπροστά»

lana-del-rey-lust-for-life
ΔΕΥΤΕΡΑ, 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Παραδέχτηκε πως προσπάθησε να κάνει μάγια στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

Η Lana Del Rey κυκλοφόρησε πρόσφατα τον τέταρτο της δίσκο, το «Lust For Life» και έδωσε μια εις βάθος συνέντευξη στο ΝΜΕ. Όπως εξήγησε στο περιοδικό, στόχος της με το νέο άλμπουμ ήταν να προχωρήσει μπροστά και να νιώθει όσο ευτυχισμένη φαίνεται στο εξώφυλλό του. «Αυτός ήταν ο στόχος μου, να φτάσω στο σημείο που να νιώθω ότι στην καθημερινότητά μου έχω πολλή ορμή. Σαν να προχωράω από εκείνο το μέρος από το οποίο προέκυψαν τα "Honeymoon" και "Ultraviolence". Αγαπώ εκείνους τους δίσκους, αλλά ένιωθα κολλημένη στο ίδιο μέρος» δήλωσε η Del Rey.

To «Lust For Life» είναι ο τέταρτος δίσκος της Lana Del Rey.

Μιλώντας για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει τα προηγούμενα δύο άλμπουμ της, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως πλέον νιώθει ότι ζει περισσότερο στο παρόν. «Γράφοντας ένα τραγούδι όπως το “13 Beaches” είναι λίγο σαν μια αφηρημένη ιδέα, αλλά χρειάστηκα να σταματήσω σε 13 παραλίες μια ζεστή μέρα μέχρι να βρω μια όπου δεν υπήρχε κανένας. Σκέφτηκα ότι η ιδέα τού να χρειάζεται να βρεις 13 παραλίες μπορεί να φαντάζει πρόβλημα πολυτελείας για κάποιον, αλλά δεν με πειράζει» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Σε άλλο τμήμα της συνέντευξης, η Del Rey επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να έχει προσπαθήσει να κάνει μάγια στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, ζητώντας από τους θαυμαστές της να συγκεντρώσουν ορισμένα μυστηριώδη συστατικά. «Ναι, το έκανα, γιατί όχι; Κάνω αρκετές βλακείες» παραδέχτηκε η τραγουδίστρια. «Συμφωνώ με την Yoko [Ono] και τον John [Lennon] και την πίστη ότι υπάρχει μια δύναμη στη δόνηση της σκέψης. Οι σκέψεις σου είναι πολύ ισχυρά πράγματα και γίνονται λέξεις, με τις λέξεις να γίνονται πράξεις και τις πράξεις να οδηγούν σε φυσικές αλλαγές» εξήγησε η Del Rey στη συνέντευξή της, για να καταλήξει πως «οι λέξεις είναι μια από τις τελευταίες μορφές μαγείας και στην πραγματικότητα είμαι λίγο του μυστικισμού».