Όταν η Jessica Chastain ποζάρει ως μοντέλο

Jessica-chastain-3
ΤΡΙΤΗ, 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Έχει τη δική της ομορφιά. Δε θυμίζει καμία άλλη γυναίκα της γενιάς της. Η Jessica Chastain μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ralph Lauren για να γράψει τη δική της ιστορία στον κόσμο της ομορφιάς. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο άρωμα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να το διαφημίσεις; Με ένα πρόσωπο που έχει αποκτήσει με τα χρόνια το δικό του κοινό, και ειδικά αν πρόκειται για γυναικείο άρωμα, όλα τα βλέμματα θα στραφούν με επιτυχία στην καμπάνια. Ανδρών και γυναικών.

Ο Ralph Lauren είναι χρόνια πετυχημένος στη συγκεκριμένη αγορά αρωμάτων. Απλώς έχει εδώ και σχεδόν μια δεκαετία να λανσάρει καινούργιο γυναικείο άρωμα.Ο λόγος; Κανείς δεν ξέρει, και ούτε πρόκειται να μάθουμε. 

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός πως προσέγγισε την Jessica Chastain, υποψήφια για Όσκαρ δύο φορές στη διάρκεια της καριέρας της μέχρι σήμερα.

Μην φανταστείτε ότι το νέο άρωμα θα έχει καμια ευφάνταστη ονομασία. Θα λέγεται Woman αλλά μάλλον αυτό δεν έχει και τόση σημασία για το αν θα αποτελέσει μπεστ-σέλερ στο ράφι ή στο Ίντερνετ, ανά τον κόσμο.

Για την ιστορία, το Notorious, το προηγούμενο γυναικείο άρωμα του Αμερικανού σχεδιαστή, είχε κυκλοφορήσει το 2008. Τη νέα καμπάνια υπογράφει ο Steven Meisel, για σίγουρη εικαστική απήχηση, και η Chastain φοράει ένα μαύρο σμόκιν με ένα βραδινό φόρεμα που σχεδιάστηκε ειδικά για τη διαφήμιση.

Τι λέει η ίδια; «Woman about all» που είναι και το συνοδευτικό σλόγκαν. Για να συμπληρώσει στη διάρκεια του κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών… «Εύχομαι πως όταν συμπεριλάβουμε και γυναίκες σεναριογράφους στο παιχνίδι, θα θυμίζουν περισσότερο γυναίκες που συναντώ και στην καθημερινότητά μου». 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com