Κevin Costner: ο μέντορας του πράκτορα Jack Ryan;

kevin-costner-o-mentoras-tou-praktora-Jack-ryan-mentoras-tou-praktora-Jack-ryan

O Kevin και η Annie Costner. Φωτογραφία:IMDb

ΤΡΙΤΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Η καριέρα του Κevin Kostner μπορεί να ακολουθήσει και πάλι ανοδική πορεία, αν κατορθώσει να συμμετάσχει στις ταινίες που ετοιμάζουν οι Keneth Branagh και Luc Besson.

Φαίνεται ότι οι παραγωγοί της νέας περιπέτειας του πράκτορα Jack Ryan, του δημοφιλούς ήρωα του συγγραφέα Tom Clancy, έχουν προσεγγίσει τον Kevin Kostner για να του προσφέρουν ένα σημαντικό ρόλο. Ο Jack Ryan έχει πολλά κινηματογραφικά πρόσωπα: θυμηθείτε τις ερμηνείες των Alec Baldwin, Harison Ford και Ben Affleck στις ταινίες «The hunt for Red October», «Patriot games», «Clear and present danger», «The sum of all fears».

Τώρα τον Jack Ryan θα ενσαρκώσει ο Chris Pine, ενώ ο Keneth Branagh θα έχει τη σκηνοθετική ευθύνη του εγχειρήματος, παίζοντας ταυτόχρονα και το ρόλο του «κακού». Όσο για τον Kevin Costner, πιθανότατα θα τον δούμε στο ρόλο του μέντορα του Jack Ryan, σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα Deadline.

Σημαντικά ονόματα θα αναλάβουν και τους γυναικείους ρόλους, καθώς οι Keira Knightley, Felicity Jones και Evangeline Lilly θα συμπληρώσουν το πρωταγωνιστικό καστ. Ο χαρακτήρας του Costner θα έχει ομοιότητες με εκείνον του Αdmiral Greer που είχε υποδυθεί ο James Earl Jones στην περιπέτεια «Patriot games». Όμως επειδή η νέα ταινία θα είναι prequel, ο ρόλος του Kevin Costner θα είναι τελείως καινούργιος, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τον James Earl Jones σε μια σύντομη εμφάνιση. Αν ο Costner αποδεχθεί τελικά τον ρόλο θα «στρατολογήσει» τον Ryan και θα τον βάλει να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι.

Ο Costner εξετάζει όμως και άλλη μια ενδιαφέρουσα πρόταση : να συμμετάσχει στην περιπέτεια δράσης «Three days to kill» που σχεδιάζει η εταιρεία παραγωγής του Luc Besson. O Costner έχει κληθεί να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Ethan Renner, έναν ετοιμοθάνατο επαγγελματία δολοφόνο που έχει στρατολογήσει η κυβέρνηση. Ο ήρωας επιθυμεί να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με την κόρη του, όμως πρώτα πρέπει να φέρει εις πέρας την τελευταία αποστολή του. Με την πρόσφατη ερμηνεία του στη μίνι σειρά «Hatfields and McCoys», ο Costner έχει κατορθώσει να αποσπάσει αρκετές θετικές κριτικές και το κοινό των multiplex θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να τον δει το επόμενο καλοκαίρι στην περιπέτεια του Zack Snyder «Μan of steel».