Γιατί η Selena Gomez τρώει σαπούνι, γυαλιά και κραγιόν στο βιντεοκλίπ του «Fetish»;

selena-gomez-fetish-1
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Συμμετέχει ο Gucci Mane, ο οποίος ερμηνεύει τους στίχους του μέσα σε ένα τεράστιο ψυγείο.

Η Selena Gomez κυκλοφόρησε ένα νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Fetish» στο οποίο συμμετέχει ο Gucci Mane. Πρόσφατα, είχε προϊδεάσει για την κυκλοφορία, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram και ένα βίντεο για το κομμάτι, στο οποίο φαίνονταν μονάχα τα χείλη της.

Μπορείτε να δείτε το καινούριο βιντεοκλίπ εδώ.

JULY 13

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Στο «Fetish»– όνομα και πράγμα – η Gomez τρώει σαπούνι, γυαλιά και κραγιόν, ενώ βάζει τη γλώσσα της σε ένα ψαλίδι βλεφαρίδων. Ο Gucci Mane εμφανίζεται στο βιντεοκλίπ για να ερμηνεύσει τους στίχους του μέσα σε ένα μεγάλο ψυγείο. Η σκηνοθεσία του νέου βίντεο της Gomez είναι της φωτογράφου Petra Collins, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Kim Kardashian, τον Chance The Rapper και περιοδικά μόδας, όπως το Teen Vogue και το Wonderland.

Τον Μάιο, η Gomez κυκλοφόρησε το «Bad Liar», το οποίο περιέχει ένα sample από το κλασσικό new wave κομμάτι των Talking Heads, το «Psycho Killer». Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Talking Heads, David Byrne, ενέκρινε το αποτέλεσμα, γράφοντας στο Twitter πως του άρεσε τόσο το τραγούδι της Gomez, όσο και η ερμηνεία της.