Δικαιώθηκε η Madonna για παραβίαση της προσωπικής της ζωής

madonna-beauty
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Θα δωρίσει τη χρηματική αποζημίωση που έλαβε σε παιδιατρικό νοσοκομείο του Μαλάουι.

Η βασίλισσα της ποπ έλαβε χρηματική αποζημίωση από την Associated Newspapers για «σοβαρή παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής» από την MailOnline. Η υπόθεση έχει να κάνει με την υιοθεσία των διδύμων Stella και Estere τον Φεβρουάριο, όταν και η Madonna ζήτησε από τον Τύπο να σεβαστεί την προσωπική ζωή της οικογένειάς της σε εκείνη τη μεταβατική φάση.

Τον Ιανουάριο όμως, προτού καν ολοκληρωθεί η τυπική διαδικασία υιοθεσίας, η MailOnline δημοσίευσε τα ονόματα, τις ηλικίες και τη φυλή των δυο κοριτσιών. Το άρθρο της MailOnline μάλιστα αποκάλυψε ότι τα κορίτσια ζούσαν σε ένα ορφανοτροφείο του Μαλάουι εκείνην την περίοδο.

«Η MailOnline δημοσίευσε το άρθρο σε μια περίοδο που – όπως θα έπρεπε να εκτιμήσει ο δημοσιογράφος – η Madonna δεν μπορούσε να προστατέψει τα κορίτσια. Οι πράξεις τους, κατά την άποψή της, θα μπορούσαν να βλάψουν την ακεραιότητα ή την έκβαση της υιοθεσίας, το οποίο πιθανόν θα είχε ζωτικής σημασίας αντίκτυπο στα κορίτσια, όπως και στην ίδια και την οικογένειά της» σχολίασε στο δικαστήριο η δικηγόρος της Madonna, Jenny Affia. Συνεχίζοντας, η δικηγόρος τόνισε πως θα έπρεπε να είναι «αυτονόητο» στον δημοσιογράφο να προστατέψει την ταυτότητα των κοριτσιών, ειδικά από τη στιγμή που η διαδικασία υιοθεσίας δεν είχε ολοκληρωθεί.

Η Madonna σκοπεύει να δωρίσει το χρηματικό ποσό στο Mercy James Institute for Paediatric Surgery του Μαλάουι, το οποίο ίδρυσε η τραγουδίστρια το περασμένο έτος.