Νέα τραγούδια του Mick Jagger για τη «σύγχυση και απογοήτευση» των καιρών

mick-Jagger
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Ο Skepta συμμετέχει σε ένα από τα δυο νέα κομμάτια, το «England Lost».

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones κυκλοφόρησε δύο νέα τραγούδια, εμπνευσμένα από τις πρόσφατες πολιτικές αλλαγές στη Μεγάλη Βρετανία. O Mick Jagger έγραψε τα δυο τραγούδια τον Απρίλιο και θέλησε να τα κυκλοφορήσει άμεσα. Τα δύο τραγούδια – το «Gotta Get A Grip» και το «England Lost» – αποτελούν απάντηση στη «σύγχυση και απογοήτευση των εποχών που ζούμε» και είναι το αποτέλεσμα «του άγχους και του άγνωστου της μεταβαλλόμενης πολιτικής κατάστασης».

@skeptagram and @mickjagger in the studio. Photo by @shaneaveli

A post shared by SKEPTA FAN PAGE (@skeptagram) on

Όπως είχε αποκαλυφθεί πρόσφατα, ο Skepta συμμετείχε σε ένα από τα δυο τραγούδια, το «England Lost», ενώ ο Jagger τον εκθείασε (μαζί με τον Kendrick Lamar) για τα «πολύ ενδιαφέροντα πράγματα» που κάνει. «Από την ώρα που ξεκίνησα να γράφω το “England Lost” φανταζόμουν να συμμετέχει ένας Βρετανός ράπερ στο κομμάτι. Ο Skepta παρουσιάστηκε άμεσα και απλά μου άρεσε αυτό που έκανε» σχολίασε ο ίδιος ο Jagger. Το συγκεκριμένο τραγούδι πρόκειται «φαινομενικά» για τις ήττες της Αγγλίας στο ποδόσφαιρο, αλλά, όπως προϊδεάζει ο διφορούμενος τίτλος του, αποσκοπεί στο να εκφράσει «την αίσθηση ότι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας μας». Το βιντεοκλίπ του κομματιού, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, το σκηνοθέτησε ο Saam Farahmand.

Οι Rolling Stones έχουν βάλει μπρος τα σχέδια τους για ένα νέο άλμπουμ.

Το μήνυμα του δεύτερου τραγουδιού που κυκλοφόρησε ο Jagger, το «Gotta Get A Grip», πρεσβεύει ότι, παρά τις δυσκολίες των καιρών, «πρέπει να συνεχίσεις με τη ζωή σου, να είσαι ο εαυτός σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις το δικό σου πεπρωμένο». Στο βιντεοκλίπ του νέου κομματιού, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, πρωταγωνιστεί η Jemima Kirke της τηλεοπτικής σειράς «Girls». Μπορείτε να αγοράσετε τα δυο τραγούδια από την επίσημη ιστοσελίδα του Jagger.