Η Talinda Bennington μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο το συζύγου της

chester-bennington Owen Sweeney
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

«Είχαμε μια παραμυθένια ζωή και τώρα έχει γίνει μια αρρωστημένη, σεξπηρική τραγωδία. Πως μπορώ να προχωρήσω;»

Ο τραγικός θάνατος του τραγουδιστή των Linkin Park Chester Bennington στις 20 Ιουλίου σκόρπισε την θλίψη στο χώρο της μουσικής και του θεάματος. Η σύζυγος του, Talinda Bennington μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του, μέσω μιας επιστολής που δημοσιεύτηκε στο Rolling Stone.

Reuters / Steve Marcus

To ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 12 χρόνια.

«Πριν από μια εβδομάδα έχασα την αδελφή ψυχή μου και τα παιδιά μου έχασαν τον ήρωα τους – τον μπαμπά τους. Είχαμε μια παραμυθένια ζωή και τώρα έχει γίνει μια αρρωστημένη, σεξπηρική τραγωδία. Πως μπορώ να προχωρήσω; Πώς μπορώ να μαζέψω την θρυμματισμένη μου ψυχή;» γράφει η Bennington στην επιστολή της.

«Ήταν μια λαμπρή, γεμάτο αγάπη ψυχή με την φωνή αγγέλου. Τώρα είναι ελεύθερος από τον πόνο και τραγουδά τα τραγούδια τους στις καρδιές μας» υπογράμμισε η χήρα του Bennington, για να καταλήξει λέγοντας «ο Θεός να μας ευλογεί όλους και να μας βοηθά να στρεφόμαστε ο ένας στο άλλον όταν πονάμε. Έτσι θα το ήθελε ο Chester. Αναπαύσου εν ειρήνη αγάπη μου».

Reuters / Steve Marcus

Οι Linkin Park ακύρωσαν τις συναυλίες τους μετά τον θάνατο του Bennington.

Ο τραγουδιστής των Linkin Park βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, λίγες μέρες πριν την έναρξη μιας περιοδείας για τον τελευταίο δίσκο τους με τίτλο «One More Light». Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο Bennington αυτοκτόνησε δι’ απαγχονισμού. Πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε ένα μισοάδειο μπουκάλι αλκοόλ στον χώρο, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις για χρήση ναρκωτικών ή φαρμάκων. Η κηδεία του 41 ετών τραγουδιστή έγινε στο Palos Verdes της Καλιφόρνια, στις 29 Ιουλίου.