Ο Paul McCartney δε χαρίζεται στον Donald Trump

paul-mccartney-donald-trump
ΤΡΙΤΗ, 01 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Ορισμένες φορές η κατάσταση στον κόσμο είναι τόσο τρελή που πρέπει να την αντιμετωπίσετε» δήλωσε το πρώην «Σκαθάρι».

Ο επόμενος δίσκος του Paul McCartney, ο οποίος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017, θα περιλαμβάνει ένα τραγούδι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump. Η αποκάλυψη ήρθε από τον ίδιο τον McCartney, σε πρόσφατη εμφάνισή του στο Liverpool Institute of Performing Arts, το οποίο ίδρυσε το 1995.

Facebook

Οι Arcade Fire κατέκριναν την απόφαση του Trump να απαγορεύσει σε διεμφυλικά άτομα να υπηρετήσουν στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

Εκεί, το πρώην «Σκαθάρι» δήλωσε στους φοιτητές πως «ορισμένες φορές η κατάσταση στον κόσμο είναι τόσο τρελή που πρέπει να την αντιμετωπίσετε», χωρίς όμως να εξηγεί εάν το τραγούδι του για τον Trump θα είναι επικριτικό. Βάσει, όμως, δηλώσεων του McCartney τον περασμένο μήνα, λογικά θα είναι καυστικός, αφού κατηγόρησε τον Trump πως ενθαρρύνει την «άσχημη πλευρά της Αμερικής».

AP Photo / Kirsty Wigglesworth

Ο McCartney συμμετείχε στον τελευταίο δίσκο του Ringo Starr.

«Έχει απελευθερώσει την άσχημη πλευρά της Αμερικής. Άνθρωποι νιώθουν πως έχουν λευκή επιταγή να είναι, εάν όχι βίαιοι, τουλάχιστον ανταγωνιστικοί απέναντι σε ανθρώπους άλλου χρώματος ή διαφορετικής φυλής. Νομίζω ότι όλοι πιστέψαμε ότι το ξεπεράσαμε αυτό πριν πολύ καιρό» είχε σχολιάσει ο McCartney στην Daily Telegraph.