Πόσο στοιχίζει το νέο σπίτι της Julia Roberts στο Μαλιμπού;

julia-roberts-ranch-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Πρόκειται για ένα μπάνγκαλόου στο Μαλιμπού. Μη φανταστείτε καμία υπερπαραγωγή. Κι όμως, το ολοκαίνουργιο εξοχικό της Julia Roberts της στοίχισε 3.9 εκατομμύρια δολάρια. Μπορεί να μας ξεναγήσει να της πούμε τη γνώμη μας; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν είναι το πρώτο αλλά το τρίτο σπίτι που αγοράζει η δημοφιλής ηθοποιός στη συγκεκριμένη περιοχή, κι αυτό κάτι σημαίνει σίγουρα. Το νέο της απόκτημα μετρά τρεις κρεβατοκάμαρες και ένα μπάνιο. Η Julia Roberts, μαζί με το σύζυγό της, Danny Moder, ξεκίνησαν τη συλλογή τους από σπίτια ήδη από το 2003. 

Για το πρώτο τους εξοχικό έδωσαν 9.5 εκ. δολάρια και για το δεύτερο, 6.84 εκ. δολάρια. Και τώρα θέλησαν να κάνουν μια ακόμη επένδυση, μόλις 20 λεπτά μακριά, για ένα μίνι ράντσο. 

Οι πρώτες κριτικές δεν είναι και τόσο θετικές, καθώς τα περιοδικά που την παρακολουθούν σε κάθε της βήμα, λένε πως είναι ακριβό αλλά βαρετό, μικρό, καθόλου λαμπερό, για μια τόσο λαμπερή σταρ, και άλλα κλισέ.

Τέλεια λοιπόν που η Julia Roberts θέλησε να κάνει την ανατροπή. Έστω και έτσι. Και να αγοράσει τρία σπίτια στην ίδια γειτονιά για να αποδείξει ότι μια Pretty Woman μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο, ακόμη κι αν ζει σε ράντσο. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com