Η Beyoncé ετοιμάζει νέα μουσική και περιοδεία έκπληξη

beyonce
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Εργάζεται σκληρά και ήδη έχει ηχογραφήσει νέο υλικό για το follow-up του «Lemonade».

Η γέννηση των διδύμων φαίνεται πως έχει εμπνεύσει την Beyoncé, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, φαίνεται πως είναι έτοιμη να γράψει νέα μουσική για τον επόμενο δίσκο της και παράλληλα σχεδιάζει μια «περιοδεία έκπληξη». Ανώνυμη πηγή δήλωσε στο Radar Online πως η Queen B «εργάζεται σκληρά» τον τελευταίο καιρό και έχει ήδη ηχογραφήσει νέο υλικό. Αναφορικά με την περιοδεία έκπληξη», η πηγή σχολίασε πως σύντομα αναμένεται μια σχετική ανακοίνωση, ενώ εκθείασε την αποφασιστικότητα της Beyoncé.

«Η Beyoncé έχει προσλάβει νταντάδες για να βοηθήσουν με τα δίδυμα, ενώ έχει γράφει και ηχογραφήσει νέο υλικό όσο εργαζόταν σκληρά για να επανέλθει στην προηγούμενη φυσική της κατάσταση. Δεν υπάρχει περίπτωση να αποστασιοποιηθεί για λίγα χρόνια μεγαλώνοντας τα παιδιά της, δεν είναι στην ατζέντα της αυτή τη στιγμή, ανυπομονεί να επιστρέψει», αποκάλυψε η ανώνυμη πηγή.

Περίπου ένα χρόνο μετά την πρώτη του κυκλοφορία, το εξαιρετικό «Lemonade» επανεκδόθηκε σε βινύλιο.

Τελευταίος δίσκος της Beyoncé ήταν το «Lemonade» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 και το οποίο πρόσφατα επανεκδόθηκε σε βινύλιο. Η παγκόσμια περιοδεία «Formation», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κυκλοφορίας του δίσκου, είχε ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2016 και ολοκληρώθηκε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Όπως και ο ομώνυμος δίσκος της που βγήκε το 2013, έτσι και το «Lemonade» είναι ένα «visual album». Παράλληλα με την κυκλοφορία του «Lemonade», προβλήθηκε στο ΗΒΟ μια ταινία με visuals, συνεντεύξεις, ποίηση και συζητήσεις. Το άλμπουμ της Beyoncé ήταν το πρώτο σε πωλήσεις στις ΗΠΑ για το 2016, έχοντας πουλήσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα. Στα Grammys προτάθηκε για εννέα βραβεία, αλλά απέσπασε μόλις δυο, προκαλώντας ορισμένες αντιπαραθέσεις στον χώρο του θεάματος.

Variety / Jem Aswad

Στο «4:44» ο Jay Z απαντά στις φήμες περί απιστίας.

Ο σύζυγος της Beyoncé, Jay Z, κυκλοφόρησε τον δέκατο τρίτο δίσκο του, με τίτλο «4:44» μέσω της Roc Nation. Αρχικά, ο δίσκος ήταν διαθέσιμος αποκλειστικά στους συνδρομητές του Sprint και Tidal, αλλά μια εβδομάδα αργότερα κυκλοφόρησε σε φυσική μορφή με bonus τραγούδια. Το «4:44» έχει ξεχωρίσει ως ένα από τα πιο ώριμα άλμπουμ του ράπερ, με έντονα προσωπικά στοιχεία, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στις φήμες περί απιστίας και στη σχέση του με την Beyoncé.