Η Sia μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων

sia-live
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η τραγουδίστρια από την Αυστραλία υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Atlantic και ετοιμάζει να κυκλοφορήσει νέο υλικό.

Η Atlantic Records ανακοίνωσε πως υπέγραψε ένα συμβόλαιο με τη Sia, η οποία ετοιμάζει μια σειρά χριστουγεννιάτικων τραγουδιών με τον επί χρόνια συνεργάτη της Greg Kurstin. Πριν υπογράψει με την Atlantic, η Sia είχε συμβόλαιο με τον μεγάλο ανταγωνιστή της δισκογραφικής – την RCA. Η συλλογή των πρωτότυπων τραγουδιών θα είναι η πρώτη της κυκλοφορία για το νέο της «σπίτι» και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά, λογικά κοντά στις γιορτές.

Στην ανακοίνωσή τους, ο διευθύνων συμβουλος Craig Kallman και η γενική διευθύντρια Julie Greenwald της Atlantic υπογράμμισαν πως τα «εξαιρετικά χαρίσματα» της Sia την καθιστούν μοναδική στη γενιά της, ενώ τόνισαν την «επαναστατική προσέγγισή» της στην ερμηνεία και τα βιντεοκλίπ. «Η Sia είναι μια σπάνια καλλιτέχνης που έχει δημιουργήσει το δικό της μοναδικό, απεριόριστο μουσικό σύμπαν. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Atlantic και που θα συντροφεύσουμε τη Sia στο απίστευτο μουσικό της ταξίδι» κατέληξε η ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας.

Reuters

Η Sia Furler, όπως είναι το πλήρες όνομα της, σπάνια εμφανίζεται δημόσια χωρίς την χαρακτηριστική της περούκα.

Ο τελευταίος δίσκος της Sia ήταν το «This Is Acting» που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2016 και περιλαμβάνει τις επιτυχίες «Alive», «Cheap Thrills», «The Greatest» και «Move Your Body». Πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε τo τραγούδι «To Be Human» στο soundtrack της «Wonder Woman».