Ο Liam Gallagher είναι έτοιμος να γνωρίσει την αποξενωμένη κόρη του

liam-gallagher-molly-moorish
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis απέκτησε την 20χρονη Molly με την πρώην σύντροφό του Lisa Moorish.

Οι ομηρικοί καβγάδες του Liam Gallagher με τον αδερφό του Noel έχουν αποτελέσει αφορμή για αμέτρητα άρθρα που αφορούν στην προσωπική ζωή του πρώην τραγουδιστή των Oasis. Η σχέση του Gallagher με την τραγουδίστρια Lisa Moorish των Kill City και την κόρη που απέκτησαν μαζί δεν έχει τραβήξει τα φώτα δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό ενδέχεται να αλλάξει.

REX/Shutterstock / James Shaw

O Liam Gallagher θα κυκλοφορήσει τον πρώτο του solo δίσκο με τίτλο «As You Were» στις 6 Οκτωβρίου.

Σε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, ο Gallagher αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να γνωρίσει την 20χρονη κόρη του, Molly, για πρώτη φορά. Όπως εξηγεί, έχει φροντίσει ώστε η κόρη του να έχει ό,τι χρειάζεται, εξηγώντας πως «τους αγόρασα ένα σπίτι και νομίζω ότι είναι καλύτερα με τη μάνα της. Αυτά τα πράγματα δεν είναι καλά άμα τα πιέζεις». «Νομίζω το αφήνουμε ως έχει και θα δούμε τι θα γίνει. Αν γίνει κάτι, θα γίνει. Ασφαλώς δε θα την διώξω. Ας είναι έτσι» δήλωσε στο περιοδικό ο πρώην τραγουδιστής των Oasis. Συνεχίζοντας, ο Gallagher εξήγησε πως ένας από τους λόγους για τον οποίο δεν έχει γνωρίσει ακόμα την κόρη του είναι οι κακές σχέσεις που έχει με την πρώην σύντροφό του, Lisa Moorish. Παρά το γεγονός αυτό, ο ίδιος τόνισε «χωρίς αμφιβολία» πως η Molly είναι «ευπρόσδεκτη» στον κόσμο του.

Ενδεικτικό των σχέσεων του πρώην ζευγαριού, είναι το επικριτικό σχόλιο της Lisa Moorish σε πρόσφατη διένεξη των αδελφών Gallagher. Ο Liam πρόσφατα κατέκρινε τον αδερφό του, Noel, λόγω της αδυναμίας του να εμφανιστεί στη συναυλία «One Love Manchester», με την Moorish να σχολιάζει καυστικά μέσω Twitter πως «πιθανότατα προσέχει τα παιδιά του και την κόρη που δεν γνώρισε ποτέ». Η ανάρτηση σύντομα διαγράφηκε από την ίδια και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της με τον θείο Noel και το hashtag «Family First».