Πώς μοιάζει σήμερα το σπίτι της Μarilyn (Monroe) και του Arthur (Miller);

marilyn-house-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Eίναι ένα κινηματογραφικό σπίτι. Το σπίτι που έζησαν δύο μύθοι της ιστορίας του σινεμά. Πόσο πωλείται άραγε σήμερα το σπίτι της Marilyn Monroe και του Arthur Miller; της Σάντυς Τσαντάκη

Για τα δεδομένα της εποχής, η τιμή είναι μάλλον λογική. Για ένα σπίτι με τέσσερις κρεβατοκάμαρες και τόση μαγεία, δανεική από το παρελθόν. 

Πολυέλαιοι, γαλάζια μπάνια, πισίνα, πελώριος κήπος, κρεβάτια με ουρανό. Το σπίτι που παντρεύτηκαν η Marilyn με τον Arthur, ο μύθος με τον μύθο, το The Wetchester, στη Νέα Υόρκη.

Και το ποσό; Δεν ξεπερνά τα 1.675 εκατομμύρια, με την ιστορία να αφηγείται πέντε χρόνια γάμου, σε ένα σπίτι που παραμένει τόσο παραμυθένιο όπως ήταν και το 1956, όταν ανήκε στον ατζέντη του Arthur Miller, Kay Brown. 

Tέσσερις κρεβατοκάμαρες, πέντε μπάνια, φυσικό φως, πελώρια παράθυρα στο γυάλινο κουκλόσπιτο. Να μην ξεχάσουμε και την πίσω αυλή, εκεί ακριβώς που φιλοξενήθηκαν οι 25 καλεσμένοι για το γαμήλιο μυστήριο, με την 30χρονη τότε Marilyn Monroe να δέχεται σχόλια που παντρεύτηκε τον 40χρονο συγγραφέα. Πόσο κράτησε η τελετή; Τέσσερα λεπτά. Και ο γάμος; Πέντε χρόνια. Και στα δικά σας. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com