O Rick Astley επί σκηνής με τους Foo Fighters

rick-astley-dave-grohl
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ερμήνευσε την τεράστια του pop επιτυχία «Never Gonna Give You Up» στην Ιαπωνία.

Η εμφάνιση των Foo Fighters στο Summersonic Festival της Ιαπωνίας είχε μια μεγάλη εκπλήξη για το κοινό, τον Rick Astley. Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε επί σκηνής μαζί με την παρέα του Dave Grohl, ο οποίος εξήγησε πως ο Astley είναι ο «καινούριος καλύτερος φίλος» τους, τον οποίο είχε γνωρίσει «πριν από δύο λεπτά».

Παίρνοντας το μικρόφωνο, ο Astley καλησπέρισε το κοινό και ο Grohl ομολόγησε πως «πρέπει να θυμηθεί πως πάει» ένα τραγούδι, για να αρχίσει να παίζει την εισαγωγή του «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana. Στην συνέχεια το τραγούδι μεταμορφώθηκε στο «Never Gonna Give You Up», το μεγάλο σουξέ του Astley από το 1987. Μπορείτε να δείτε την ερμηνεία τους εδώ.

rickastley.co.uk / Ignacio Galvez

Στις 15 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε εάν ο Rick Astley συμμετέχει στο νέο LP των Foo Fighters.

Στην ίδια συναυλία οι Foo Fighters διασκεύασαν το «Under Pressure» των Queen, με τον Grohl να παίζει τύμπανα και τον ντράμερ Taylor Hawkins να πιάνει το μικρόφωνο. Mπορείτε να δείτε την διασκευή εδώ.

Ο νέος δίσκος των Foo Fighters με τίτλο «Concrete and Gold» θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τους ίδιους υπάρχουν συμμετοχές «έκπληξη». Σε πρόσφατη συνέντευξη τους, οι Foo Fighters αποκάλυψαν πως ο Paul McCartney έπαιξε ντραμς σε ένα από τα νέα κομμάτια του δίσκου, έχοντας ακούσει το τραγούδι «στα γρήγορα» από τον Grohl.