O Billy Idol θα έπαιζε στον «Εξολοθρευτή 2»

billy-idol-2
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ένας τραυματισμός απέτρεψε τον τραγουδιστή από το να παίξει τον Τ-1000.

Ο «Εξολοθρευτής 2» μνημονεύεται ως ένα από τα καλύτερα σίκουελ όλων των εποχών, κάτι το οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα πρωτοποριακά ειδικά εφέ της ταινίας. Η ταινία πρόκειται να επανακυκλοφορήσει για την 25η επέτειο του. Ο «αντίπαλος» του Schwarzenegger στην ταινία, ο Robert Patrick, πρόσφατα έδωσε μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter, όπου αποκάλυψε πως για τον ρόλο του Τ-1000 είχε επιλεγεί αρχικά ο Billy Idol.

O ρόλος του Τ-1000 πήγε στον Robert Patrick επειδή συνδύαζε χαρακτηριστικά των David Bowie και James Dean.

«Όπως καταλαβαίνω, ο Billy Idol θα έπαιζε τον ρόλο του Τ-1000. Μπορώ να σας πω ότι είδα την εικόνα του Billy όταν πήγα να δω τον [υπεύθυνο ειδικών εφέ] Stan Winston αφού είχα πάρει τον ρόλο. Δυστυχώς είχε χτυπήσει το πόδι του σε ατύχημα με μηχανή, οπότε δεν ήταν σε θέση να κάνει όλα όσα απαιτούσε ο ρόλος».

billyidol.net

Ο Idol δεν ήταν σε θέση να παίξει τον ρόλου του T-1000 λόγω τραυματισμού στο πόδι.

Στην συνέχεια ο Patrick εξήγησε πως έπρεπε να μάθε να τρέχει για μεγάλες αποστάσεις, χωρίς όμως να φαίνεται ότι κουράζεται. Ο ίδιος είχε δείξει τέτοιο ζήλο κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης του, που ξεπέρασε τις προσδοκίες των παραγωγών της ταινίας, με κωμικό μάλιστα τρόπο. Σύμφωνα με τον Patrick, σε μια από τις πρώτες σκηνές που γύρισε, ο John Connor (τον οποίο υποδύθηκε ο Edward Furlong) προσπαθεί να ξεφύγει από τον Τ-1000 πάνω σε ένα μηχανάκι. Ο Patrick όμως έτρεχε τόσο γρήγορα που πρόλαβε και έπιασε τον Furlong.

Στα γυρίσματα της πρώτης σύγκρουσης των δυο εξολοθρευτών, ο Patrick έτρεξε τόσο γρήγορα που πρόφτασε τον Furlong πάνω στο μηχανάκι.

«Στην πρώτη μεγάλη σκηνή κυνηγητού που γυρίσαμε στο εμπορικό κέντρο, πριν πάρω την νταλίκα, πρόφτασα τον John Connor» δήλωσε ο ηθοποιός. Ενώ αναρωτιόταν τι έπρεπε να κάνει, ενώ ο σκηνοθέτης James Cameron του φώναξε «Χριστέ μου, πόσο γρήγορα μπορείς να τρέξεις», με τον ίδιο να απαντάει πως δεν ήξερε. «Έτσι έπρεπε να αυξήσουν την ταχύτητα της μηχανής του [Furlong]» κατέληξε ο Patrick.