«Φως» στα social media της Taylor Swift

taylor-swift Jordan Strauss
ΤΡΙΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ανέβασε ένα μυστηριώδες βιντεοκλίπ, αφού είχε σβήσει όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις της μέσα στο σαββατοκύριακο.

Η κίνηση της Taylor Swift να κατεβάσει όλες τις αναρτήσεις και υλικό που είχε ανεβάσει στα προφίλ που διατηρεί σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ξάφνιασε τους θαυμαστές της. Οι θεωρίες που αναπτύχθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο έδιναν και έπαιρναν, από την πιθανότητα να έπεσε θύμα χάκινγκ, μέχρι να ετοιμάζεται για μια μεγάλη ανακοίνωση, σε σχέση με την επόμενη δισκογραφική της δουλειά.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Μετά λοιπόν από μερικές μέρες απόλυτης ησυχίας, η Taylor Swift «επέστρεψε» ανεβάζοντας ένα μικρό, μυστηριώδες βιντεοκλίπ στα προφίλ της στο Twitter, το Instagram και το Facebook. Το βίντεο δεν έχει και απεικονίζει την ουρά ενός ερπετού. Όπως είναι φυσικό, η κίνηση αυτή αποτέλεσε αφορμή για ακόμη περισσότερη κουβέντα ανάμεσα στους θαυμαστές της.

Τον περασμένο Ιούνιο η RIAA ανακοίνωσε πως η Swift έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα του «1989» παγκοσμίως. Για να το γιορτάσει και να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να ξαναβάλει την μουσική της στο Spotify. Η κίνηση αυτή αποδείχτηκε ιδιαίτερα προσοδοφόρα για την ίδια, αφού μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες έβγαλε περίπου 400.000 δολάρια από το streaming της μουσικής της.

Η κόντρα μεταξύ της Katy Perry και της Taylor Swift φαίνεται πως συνεχίζεται.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως η μουσική της επέστρεψε στο Spotify την ίδια μέρα που η Katy Perry κυκλοφόρησε το νέο της δίσκο «Witness», με την οποία βρίσκονται (ακόμα) στα μαχαίρια. Οι δύο πρώην φίλες τσακώθηκαν το 2013 με αφορμή τους κοινούς χορευτές που χρησιμοποιούσαν στις συναυλίες τους. Προσφάτως η Perry έχει μιλήσει δημόσια για την κόντρα τους και επιχείρησε να τα βρει με την Swift, η οποία όμως δεν φαίνεται να έχει θάψει το «τσεκούρι του πολέμου».